• Tavs zobārsts smaida, smaidīsi arī TU!

    Reklāmraksts
    24. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jauna koncepta zobārstniecības klīnikas LAVA dental studio profesionāļu komanda strādā ar inovatīvām tehnoloģijām, garantējot maksimāli komfortablu un rezultatīvu ārstēšanu, kas pielāgota katra klienta individuālajai situācijai un nodrošina plašu zobārstniecības pakalpojumu spektru un izcilu rezultātu.

    «Mūsu klīnikā ir kompleksa pieeja ārstēšanā, sākot ar terapiju jeb zobu labošanu, profesionālu zobu higiēnu, zobu balināšanu, ortodontiju jeb zobu taisnošanu ar caurspīdīgām kapēm (elaineriem) un beidzot ar sarežģītākām manipulācijām, piemēram, endodontija jeb sakņu kanālu ārstēšana zem mikroskopa Carl Zeiss, ķirurģiju, zobu implantu ievietošanu, kaula augmentāciju, protezēšanu jeb trūkstošo zobu aizvietošanu,» stāsta LAVA dental studio dibinātājs un vadītājs zobārsts Vladislavs Aleksejevs

    Katram mūsu klīnikas klientam profesionālu ārstu komanda izstrādā individuālu ārstēšanas plānu. Pacients ir informēts, cik ilgu laiku aizņems ārstēšana, kā notiks smaida korekcija, kāds būs galarezultāts un izmaksas. «Kad zobi ir veseli, nākamais solis, lai iegūtu dabiski skaistu smaidu, ir keramisko venīru izmantošana – tās ir ļoti plānas (0,2–0,5 mm) keramiskās plāksnītes, kas tiek nostiprinātas uz esošo zobu redzamajām virsmām. Šādi iespējams koriģēt zobu formu un krāsu, novēršot zobu vizuālos defektus.

    Venīri tiek izgatavoti LAVA dental studio sadarbības partneru tehniskajā laboratorijā Dubaijā, kur strādā vieni no labākajiem zobu tehniķiem pasaulē. Tas ir roku darbs – katru venīru veido ekskluzīvi, ņemot vērā pacientu individuālos parametrus, tāpēc ne tikai vizuāli uzlabos jūsu smaidu, bet būs piemēroti un dabiski saskaņoti ar katra klienta sejas vaibstiem. Venīri pasargā zoba esošo struktūru/emalju, kā arī var būt gaismas caurlaidīgi, līdzīgi kā zoba emalja, tāpēc ar venīriem restaurēti zobi izskatās pilnībā dabiski un estētiski pievilcīgi.»

    Vairāk informācijas par pakalpojumiem un pieteikšanās vizītei: lavadental.lv

    Sekot līdzi jaunumiem Instagram:

    @lavadentalstudio (latviešu valodā)

    @dr.aleksejevs (krievu valodā)

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē