• SEAT Leon – Žurnāla IEVA autotests

    Auto
    4. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jūlija nogalē IEVA kopā ar neatkarīgām ekspertēm – sievietēm no visas Latvijas – izmēģināja astoņas jaunas automašīnas. Ja meklē sev auto, tev noteikti noderēs gan informācija par piedāvātajām automašīnām, gan to vērtējums.

    Drosmīgs. Spēcīgs. Savienots.

    Cena – no 17 500 eiro

    Sportiskā izskata automašīnu raksturo mūsdienīgs interjers un savienojamība bezrūpīgākai braukšanas pieredzei. Ceturtās paaudzes SEAT Leon modelim ir jauns dizains, plašāks salons un hibrīda modifikācijas.  Izskatīga, dinamiska automašīna ar jaunākās paaudzes digitālajiem risinājumiem un vadītāja palīgsistēmām. Papildus bagātīgajam komforta un drošības aprīkojumam – pilnvērtīgas datu savienojumu iespējas SEAT Connect: iebūvētā e-SIM karte nodrošina auto pastāvīgu pieslēgumu internetam, tas atvieglo navigācijas programmas atjaunošanos un automašīnas funkciju vadīšanu no viedtālruņa. Jaunais SEAT Leon ir pieejams četros aprīkojumu līmeņos: Reference, Style, Xcellence un FR.

    • SEAT Connect
    • skaņas sistēma
    • Ietilpīgs (380 litru) bagāžnieks

    Viedokļi:

    Ieva Nagliņa: Mašīna ļoti stabila uz ceļa, tīkams dizains, laba redzamība un pārskatāmība. Patiks stabilai un stilīgai sievietei.

    Ieva Bēma: Mazs un kompakts, bet vienlaikus augsts un ērts auto. Labs uzrāviens, viegli saprotams kontroles panelis. Derēs sievietei, kam patīk augsts auto, kas vizuāli izskatās zems.

    Signe Puriņa: Ideāli pārskatāms panelis. Patika, ka ar telefonu savienotajā displejā un vadības panelī visas norādes bija latviešu valodā. Iesaku sievietei, kam patīk jaunās tehnoloģijas.

    Evita Ļaudama: Mašīna sievišķīgai un modernai dāmai. Patika mašīnas dinamika un ērtums – tā derētu arī gariem pārbraucieniem. Patīkami pārsteidza salona asistējošais apgaismojums.

    Kristīne Puķīte: Ļoti pieklājīga mašīna – neliela, kompakta, labi turas uz ceļa arī līkumos. Superīga!  Ideāla jaunai, dinamiskai sievietei braukšanai pilsētvidē.

    Benita Švāgere: Tehnoloģiju kosmoss – mašīna kā rotaļlieta! Lai brauktu, vajag tikai autovadītājas apliecību – visu pārējo izdara mašīna pati. Piemērota azartiskai jauno tehnoloģiju fanei, kurai tīk sportiska braukšana.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē