• Ko darīt, kad ar mīlestību vairs nepietiek? 5 veidi, kā atgūt kaisli

    Reklāmraksts
    30. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Nereti cilvēki ilgstošās attiecībās saskaras ar situāciju, kad seksuālā dzīve vairs nav tik satraucoša, rotaļīga vai noslēpumaina, kā tas bijis attiecību sākumā. Neskatoties uz to, ka mīlestība pret partneri ir vēl stiprāka nekā jebkad, sāk šķist, ka ar to vien vairs nepietiek – kaislība kaut kur ir pazudusi. Par laimi, to visu iespējams atgūt, tikai jāpieliek nelielas pūles. Šajā rakstā mēs iepazīstināsim ar pieciem veidiem, kā atjaunot kaislību attiecībās un uzlabot pāra seksuālo dzīvi.

    Veltiet pietiekoši daudz laika viens otram

    Viena no svarīgākajām lietām, kas jāievēro, lai uzturētu attiecībās kaisli, ir pavadīt kopā pietiekami daudz laika. Protams, mūsu dzīves straujais ritms bieži vien šo uzdevumu pamatīgi apgrūtina; bet, rūpīgi saplānojot savu grafiku, noteikti iespējams atvēlēt kādu laika sprīdi arī savam partnerim! Piemēram, varat kopīgi izvēlēties vienu dienu nedēļā, kuru jūs abi varētu pavadīt kopā. Nodarbe var būt gan jautra, gan relaksējoša; tās var būt gan romantiskas vakariņas, gan kino vakars, gan pastaiga kādā jaunā, vēl nezināmā vietā. Proti, jebkas, kas sagādā prieku jums abiem! Laiks divatā ir ļoti nepieciešams – tieši tā tiek stiprinātas jūsu attiecības, radīta lielāka tuvība un labāka izpratne par to, ko otra pusīte jūt un ko savā dzīvē pārdzīvo.

    Nopērciet seksīgu apakšveļu

    Vēl viens neticami vienkāršs, bet ļoti efektīvs veids, kā uzturēt attiecībās kaisli, ir seksīgas apakšveļas valkāšana. Rodas jautājums, kā gan tik vienkāršām lietām var būt tik liela ietekme uz pāra seksuālo dzīvi? Vispirms jāsaka, ka sieviete izaicinošā apakšveļā jūtas daudz pašpārliecinātāka par sevi – viņa jūtas seksīga un iekārojama, un tas neapšaubāmi ir redzams arī viņas uzvedībā, gan piesaistot vīra acis, gan nebaidoties uzņemties iniciatīvu! Turklāt, uzbudinoša veļa paliks vīrieša atmiņā uz ilgāku laiku, padarot viņu daudz vieglāk un ātrāk uzbudināmu, un vairojot vēlmi veltīt vairāk laika un uzmanības tieši intīmajai tuvībai ar partneri! Dažādu uzbudinošu apakšveļu un neķītrus kostīmus der izmēģināt arī tad, kad pāris vēlas izspēlēt lomu spēles… Medmāsiņa, skolotāja, stjuarte – iztēlei nav robežu! Iejūtoties kāda cita ādā, cilvēks nereti atraisās vēl vairāk nekā to būtu darījis ikdienā. Šāda brīvība visnotaļ tikai palīdzēs palielināt kaisli. “Super sex” piedāvā arī Strap-on: falla imitatorus, kurus iespējams piesprādzēt vai kā citādi piestiprināt pie ķermeņa, un tie ir īpaši piemēroti tiem pāriem, kam patīk mainīties lomām un iejusties sava partnera ādā. Visbeidzot,  kārdinoša apakšveļa, tērps vai pat Strap-on noteikti ienesīs jūsu guļamistabā jaunas, vēl nebijušas krāsas. Nebaidieties pārsteigt savu partneri – tā būs pati labākā dāvana un ieguldījums kaislīgās attiecībās jūsu abu labā!

    Izmēģiniet afrodiziakus

    Droši vien, ka esat dzirdējuši par afrodiziakiem. Afrodiziaki ir vielas, kas izgatavotas vai nu no dabiskām izejvielām vai sintētiski; un tās rada pastiprinātu dzimumtieksmi un palielina baudu intīmā akta laikā. Afrodiziaku iedarbība uz cilvēka organismu balstās uz smadzeņu darbības, asinsrites un hormonu funkciju mehānismu ietekmēšanu. Atkarībā no izvēlētā afrodiziaka, tas var vai nu stimulēt smadzenes, radot cilvēkam lielāku iekāri, vai ietekmēt asinsriti, tādējādi uzlabojot vīrieša seksuālās spējas. Protams, jāatceras, ka afrodiziaku iedarbība ir īslaicīga, tomēr daudzi pāri norāda, ka pat neliela šo vielu lietošana rada jaunus un aizraujošus intīmās dzīvēs pārdzīvojumu.

    Padariet savu intīmo dzīvi daudz neprognozējamāku

    Kā jau varējāt noprast, rutīna guļamistabā noteikti ir viens no tiem faktoriem, kas var vājināt kaislību. Lai no tās izvairītos, nav obligāti uzreiz jāķeras pie papildus rīkiem – vienkārši pielieciet zināmas pūles, un padariet savu seksa dzīvi neprognozējamāku! Ko īsti tas nozīmē? Pieņemsim, ka jums vienmēr nav jādodas uz guļamistabu, lai mīlētos. Pamēģiniet to darīt visās pārējās telpas savā mājā, vai pat nomaļā vietā ārpus tām! Tas noteikti veicinās daudzveidību un nodrošinās lielāku adrenalīna devu. Nebaidieties arī izmēģināt jaunas pozīcijas – tās nereti sniedz vēl nepiedzīvotas, intensīvas sajūtas abiem partneriem. Īsāk sakot, nebaidieties eksperimentēt, un kaislība jūs nepametīs!

    Izbaudi erotisko masāžu

    Ja nekad vēl neesat izmēģinājis erotisko masāžu, nu ir pienācis laiks! Erotiskā masāža ir lielisks veids, kā atmodināt savu kaisli, atklājot jaunus, patīkamus pieskārienu veidus, tādā veidā satuvinot jūs ar partneri. Zināms, ka vēl neizjustas metodes var sniegt jums pašu lielāko sajūsmu, savukārt cieša acu kontakta uzturēšana masāžas laikā rada vēl intīmāku atmosfēru… Erotiskā masāža noteikti neprasa nekādus papildus līdzekļus, bet, varat arī izvēlēties sagādāt eļļu masāžai, kas mazinās berzi, atvieglos slīdēšanu un patīkami smaržos, kā arī, dažādus papildus aksesuārus. Tie var būt roku dzelži, kas ideāli piemēroti tiem pāriem, kuri savās intīmajās dzīvēs vēlas ievest vēl asākas izjūtas. Šādas un līdzīgas rotaļlietas neļaus rutīnai gūt virsroku, un tas – kā mēs jau noskaidrojām – bieži vien ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc attiecībās pazūd kaisle. Ja vien ir interese pamēģināt, nevilcināties – pieejams ir patiesi plašs erotisko preču klāsts!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē