• Kādi orgasma veidi nepieciešami sievietei – mācāmies no lesbietēm

    Reklāmraksts
    20. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kāpēc ir tā, ka heteroseksuālās attiecībās dzīvojošie pāri ar laiku kļūst arvien mazāk apmierināti ar savu dzimumdzīvi un ko lesbietes dara pareizi? Kādi orgasma veidi sievietēm ir nepieciešami? Kas notiek ar seksu pēc stāšanās laulībā? Vai vīrieši un sievietes vienādi pārdzīvo šādas pārmaiņas?

    Kā ilgstošās attiecībās saglabāt seksu, kas apmierina abus partnerus? Vispirms ir jāsaprot, ka sievietes var viegli vilties savā seksuālajā dzīvē, tomēr nolemj to paciest. Vīrieši nejūtas vīlušies, taču arī nepacieš. Jūrā taču zivju pietiek. 90% vīriešu bieži skatās porno, taču tas tikai uz laiku aizpilda tukšumu. Terapeita kabinetā sievietes bieži pārmet saviem vīriem, ka vīrietis vispār nerēķinās ar viņas vajadzībām. Tā nav taisnība! Vīrieši ļoti rūpējas par to, lai sievietei gultā būtu labi, taču bieži vien nezina, ko tas nozīmē. Tāpēc mēs detalizēti paskaidrojam, kāda veida orgasmi sievietēm ir vajadzīgi.

    Sievietes brieduma vecumā ar seksu bieži vien ir apmierinātākas un par to jāpateicas Mātei Dabai. Sievietēm maksts muskuļu tonuss samazinās un orgasma izbaudīšanai ir nepieciešami treniņi ar vaginālajām lodītēm, bet vīriešiem cienījamā vecumā rodas problēmas ar erekcijas saglabāšanu. Tomēr sievieti tas var ietekmēt pozitīvi. Lai gan vaginālās penetrācijas ilgums ir īsāks, masāža, glāsti, maiguma izpausmes, apskāvieni, skūpsti ilgst ilgāk, un mīļotās sievietes ķermenis un jūtas paspēj pilnībā uzbudināties.

    Kas notiek ar seksu pastāvīgās attiecībās? 

    Pētījumu dati liecina,  ka ilgstošās attiecībās esošu pāru seksuālā apmierinātība ar laiku samazinās. Gados vecāki pāri vairāk ir apmierināti ar savām attiecībām nekā seksuālo dzīvi. Jo ilgāk kopā, jo atturīgāks ir pāris? Zinātnieki norāda, ka pozitīvs aspekts ir tas, ka gadījumā, ja pāri savu attiecību sākumā nav bijuši īpaši apmierināti ar seksuālo dzīvi, tas nenozīmē, ka vēlāk viņi nav raduši savstarpēju sapratni un ir iestrēguši sliktajā seksā. Mēs taču esam savas laimes kalēji, tikai jāzina, ko darīt.

    Apmierinātība ar attiecībām un seksuālo dzīvi parasti ir savstarpēji saistītas. Proti, ja mēs vēlamies, lai attiecības saglabātos, labam seksam ir ļoti svarīga loma. Turklāt kvantitāte ir pilnīgi kaut kas cits, nekā kvalitāte. Neapmierinātība ar kopīgo draiskulību kvalitāti izraisa seksuālu spriedzi. Mums, latviešiem dažkārt rodas grūtības ar savstarpēju komunikāciju un jo īpaši par tādām delikātām tēmām kā sekss, tāpēc seksuālā spriedze ātri vien var radīt neapmierinātību savstarpējās attiecībās, turklāt partneris pat var nesaprast cēloni.

    Sieviešu libido jau no attiecību sākuma ir zemāks nekā vīriešiem, lai gan sākumā ir laiks, kad ir atturēties no savstarpējiem pieskārieniem. Sievietes prot gudri nosargāt ģimeni un izlikties. Pastāv vispārēja tendence, ka sieviešu apmierinātība ar seksuālo dzīvi laika gaitā samazinās, taču tas nenozīmē, ka viņas retāk ļaujas tuvībai ar mīļoto vīrieti. Lai paceļ rokas tie vīrieši, kurus sievas ir krāpušas tā, ka viņas interese par jauno seksa objektu – mīļāko, ir ilgstoši palikusi nepamanīta? Ilgstošās attiecībās sievietes biežāk nekā vīrieši piekrīt vienkāršam dzimumaktam, taču tas nebūt nenozīmē, ka viņas ar to samierinās. Vīrieši, izmantojot palīglīdzekļus, var uzlabot sievietes apmierinātību. Seksuālā kaisle ar laiku ir mainījusies, un kaisles saglabāšana attiecībās prasa darbu un izdomu. Neviens no pāris no tā nav pasargāts.

    Sociologs Edvards O. Laumanns daudzus gadus ir pētījis pāru seksuālo uzvedību. Viens no viņa lozungiem ir sekss rada laimīgus pensionārus! Sievietes savā seksuālajā dzīvē bieži piedzīvo vilšanos un visam atmet ar roku. Rodas “kā ir tā ir” attieksme. Sievietes kaisle un alkas ar laiku izzūd. Vīrieši spēj prasmīgāk saglabāt kaisli, taču pamana viņas atsvešināšanos un daudz vieglprātīgāk dodas jaunu kaislību medībās, nekā sievietes.

    Kādi orgasma veidi sievietēm ir nepieciešami? Mācīsimies no lesbietēm!

    Zinātnieki ir secinājuši, ka lesbiešu attiecībās sievietes orgasmu izbauda par 15% biežāk un spēcīgāk. Kā tas var būt? Gan viendzimuma attiecību piekritējas, gan heteroseksuālās sievietes pētījumos atzina, ka visspēcīgākais un baudpilnākais orgasms ir orālā seksa laikā. Vienkārši lesbietes to dara biežāk. Taču nākas konstatēt, ka sievietes pašas ir vainīgas neapmierinātībā ar savu seksuālo dzīvi. Vairums vīriešu ir gatavi sniegt mīļotajai sievietei orālo baudu, taču sievietes nepiekrīt, jo satraukums par ķermeņa aromātu, savu izskatu utt., neļauj viņām atslābt. Lai gūtu spēcīgu orgasmu, nepieciešams pilnībā atslēgties no ikdienišķām domām.

    Ko vēl lesbietes dara pareizi?

    Otra atšķirība, kas atklājās, pētot 822 lesbiešu uzvedību, ir atšķirīgais draiksulību ilgums. Sievietes draiskuļojas vidēji 35–40 minūtes, savukārt vīrieša un sievietes draiskošanās ilgst 15–30 minūtes. Kāda ir saistība starp orgasmu un draiskošanās ilgumu? Var uzskatīt, ka, jo ilgāka ir penetrācija, jo vairāk palielinās sievietes G-punkta uzbudinājums. Bet tā nepavisam nav. Viņu ilgstošās draiskulības papildina krūšu, vēdera, muguras glāstīšana, daudz lubrikanta un klitora masāža. Tā ir vieta, kur sievietei ir visvairāk baudas nervu.

    Sievietes seksuālais uzbudinājums rodas apvienojot visas šīs darbības, nevis tikai vaginālās penetrācijas rezultātā. Seksa terapeiti vīriešiem iesaka guļamistabā visu darīt 7 reizes lēnāk, nekā to darīja agrāk.

    Klitora masāža nav tikai priekšspēle

    Tā ir stimulācija, kura ir nepieciešama sievietei, lai viņa ilgtermiņā būtu apmierināta ar savu dzimumdzīvi un attiecībām. Orgasmi mēdz būt dažādi. Katra sieviete, kurai ir bijuši vismaz 2 orgasmi, zina, ka tie ir dažādi. Ir lokālie, kas atbrīvo no baudas spriedzes viļņa, un ir tādi, kas visu ķermeni satricina kā zemestrīce. Vaginālā penetrācija vairumam cilvēku asociējas ar pareizo ceļu uz baudas pasauli. Vīriešiem tā ir, taču sievietēm vaginālā orgasma sasniegšanai ir nepieciešama klitora glāstīšana un maigums. Diemžēl seksuālās zināšanas par sieviešu ķermeņa īpatnībām ir vājas, turklāt pašas sievietes ierobežo savu baudu potenciālu ar dažādiem tabu.

    Jāpieņem zinātniskais fakts, ka sievietes orgasms nebūt nav atkarīgs tikai no vaginālās penetrācijas. Ir tādas darbības, kuras sievietēm ļoti patīk, piemēram, skūpsti, krūšu glāstīšana, apskāvieni, glāsti, kairināšana ar pirkstiem un penetrācija. Un tikai pēc tam darbības, kas baudas nervos orgasma lavīnu: 8000 tūkstoši klitora nervu galu, kas sniedzas līdz G-punktam. Ar spēcīgu erekciju vien nepietiek ilgstošām laimīgām attiecībām. Vīrieša seksuālās apmierinātības un laimīgu attiecību atslēga ir viņa sievietes orgasmi.

    Sekss trijatā: tu, viņa un vibrators

    Gandrīz 50% sieviešu ASV ir vismaz viens vibrators un ar tā palīdzību viegli sasniedz orgasmu. Tikai 10% no visiem pāriem izmanto īpašus, kopīgai baudai radītus vibratorus. Noņemam cepuri šo progresīvo vīriešu priekšā un aplaudējam!

    Vibratori pāriem vīrieša vietā masē klitoru  

    Sieviete savās fantāzijās bieži vien slepus ir nerātna. Gandrīz 56,5 % sieviešu ir fantazējušas par seksu ar 2 vīriešiem. Šo fantāziju var viegli realizēt, izmantojot draiskus palīglīdzekļus J

    Divpusēja siksna nerātnām rotaļām

    Orgasms ir kā smiekli. To nevar nodot citam. Mīlētāji orgasma procesu var vai nu aizturēt, vai izsaukt, taču cilvēks pats atbild par to, kā panākt orgasmu! Atslābinies un uzklausi zinātniekus par to, kas liek sievietes ķermenim ieskanēties.

    Atrodi sev vai savam mīļotajam draiskus līdzekļus seksuālās dzīves dažādošanai no e-veikala piedāvājuma.

    Nosūtam diskrētā iepakojumā, nenorādot paciņas saturu un izcelsmi.

    Lai jums draiskas baudas!

    Tava

    Melns Kakis

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē