• Kā izjust orgasmu orālā seksa laikā – neirozinātnieku padomi

    Reklāmraksts
    19. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Cilvēku apmierinātība ar savu seksuālo dzīvi atšķiras un nav tik izdevusies, kā gribētos. Galu galā mēs taču runājam par seksu un orgasmu.

    Pētījuma dati liecina, ka tikai 55% vīriešu un 43% sieviešu uzskata savu seksuālo dzīvi par izcilu. 18% vīriešu un 16% sieviešu uzskata, ka kaislība starp viņiem ir viduvēja, bet pārējie 27% vīriešu un 41% sieviešu uzskata, ka tā varētu būt daudz labāka. Sievietēm situācija ir daudz sliktāka nekā vīriešiem. Svarīga problēma ir orgasma atšķirības. Seksa terapeitiem bieži jāatbild uz pāru jautājumiem, kā saglabāt kaisli savās attiecībās. Vecums un rutīna kaisli var 1iznīcināt. Kaisles uzturēšanā jāiesaistās abiem. Tas ir darbs un pats par sevi tas nenotiek. Par laimi, ja sievietei ir pastāvīgas attiecībās, viņas ir vairāk apmierinātība ar savu dzimumdzīvi, un retāk meklē nejaušu seksu. Orālais sekss ir lieliska iespēja dažādot savas seksuālās attiecības un piedāvāt abiem partneriem jaunas baudas. Zinātnieki ir pierādījuši, ka jo vairāk pāri nodarbojas ar seksu, jo lielāka varbūtība, ka viņu attiecības būs laimīgas. Laimīgas attiecības ir tad, kad cilvēki viens otram patīk un viņiem ir labas attiecības. Pāri, kas ilgas straujā dzīves tempa dēļ un atrunājoties ar bērniem aizmirst par savu dzimumdzīvi, drīz vien saskaras ar pieaugušu spriedzi attiecībās.

    Vīriešiem patīk orālais sekss. Sievietes tikai iemācās to izbaudīt, bet vīrieši mācās to pareizi piedāvāt. Orālais sekss ir lieliska iespēja piešķirt intīmajām attiecībām pikantumu un iespēju novērst ikdienas rutīnu. Neviens no mums nevēlas dzīvot laika kapsulā, kur katra nākamā diena ir iepriekšējas atkārtojums. Tas attiecas arī seksuālās dzīves dažādošanu.

    Pētījumu dati liecina, ka Amerikā 30% sieviešu ir bijis kaut kāds seksuāls kontakts ar citu sievieti un galvenais iemesls jaunajai pieredzei ir tas, ka otra sieviete varētu zināt, kā labāk un spēcīgāk sagādāt baudu. Patiesībā tā gluži nav, jo lielākā daļa sieviešu savu ķermeni sāk izjust tikai pēc trīsdesmit gadu vecuma, bet seksuālie eksperimenti ar citu sievieti parasti notiek pusaudžu vecumā vai divdesmit gadu vecuma sākumā.

    Sāksim ar to, ka izpētīsim sievietes erogēnos punktus – to ir 31. Vai tu pats zini, kur ir tavi vai tavas mīļotās baudas punkti? Tas nav tā, ka nospiedīsi pareizo pogu un mīļotā uzreiz uzbudināsies.

    31 sievietes erogēnā zona

    Avots: https://www.glamour.com/story/hottest-erogenous-zones-women

    Klitors – orālā seksa pamats

    Orālā seksa cienītājam ir svarīgi atrast visus viņas baudas punktus. Vīrieši, uzskatiet to par jaunu zemju atklāšanu. Kurš meklē, tas atrod. Mīļotā pati droši vien nemaz nezina, kādas vietas no glāstiem un lūpām liks baudā trīcēt. Taču viena zona ir jutīgāka par citām – tas ir klitors. Sāc orālo seksu ar visa ķermeņa glāstīšanu un jutekliskumam pievieno masāžas eļļu. Skūpsti visus 31 mīļotās punktus un vēro uzbudinājuma kulmināciju. Punktus, kas nereaģē, var sākumā izslēgt. Ir svarīgi atrast tā saukto baudas ceļu uz jūsu ķermeņiem. Sieviete pēc savas būtības ir daudz sarežģītāka nekā vīrietis un orgasma sasniegšanai ir nepieciešama psiholoģisks uzbudinājums.

    Mājiens sievietēm: par baudu skaidri norādiet vai nu verbāli: Jā, tieši tur, Mmm, vairāk, ātrāk, lēnāk, maigāk, vai ar savu ķermeni. Klusējoša mūķene iznīcinās pat visspēcīgāko kaisli un entuziasmu. Klitors ir kā ķirsītis uz orālā seksa tortes un līdz tā stimulēšanai jāizveido tortes pamats. Ja sāksiet uzreiz ar klitora, tas var izraisīt un parasti arī izraisa sievietes muskuļu saspringumu.

    Izpētīsim klitora anatomiju

    Dzeltenais punktiņš attēlā norāda klitora atrašanās vietu. Klitoram ir 8000 nervu, tas ir vairāk nekā jebkur citur sievietes ķermenī. 75 procenti sieviešu sasniedz orgasmu tieši klitorā.

    Klitoru aptver tā sauktā priekšādiņa, kuru atvelkot atklājas galvenais baudas punkts. Taču klitora baudas nervi ir ap visu maksts ārējo daļu un aiziet līdz G punktam. Tāpēc daudzas sievietes no klitora stimulēšanas sasniedz visspēcīgāko orgasmu.

    Sievietēm, kuras masturbē ir ļoti spēcīgs orgasms. Viņu priekšrocība ir tāda, ka viņas jau zina sava ķermeņa baudas punktus. Masturbācija ar dārzeņiem vai augļiem nav ieteicama. Lielāku baudu var sasniegt ar vibratoriem, kurus ir ne tikai higiēnisku, bet arī vibrē un sūc tieši īstajā vietā.

    Sieviešu iecienīta un viena no vispārdotākajām pasaulē seksa rotaļlieta

    Rotaļlieta No Seven, kas sūc un laiza klitoru

    Sieviete, atslābini savus muskuļus baudas kulminācijas laikā

    Cenšoties sasniegt orgasmu, sievietes mēdz neapzinātu sasprindzināt muskuļus (seja, kājas, mēle, mugura utt.). Sasprindzinātajos muskuļos ir apgrūtināta asinsrite. Zināms muskuļu saspringums ir labs, taču pārāk lieks traucē izplatīties orgasma viļņiem. Sievietēm ir jāiemācās apzināti atbrīvot muskuļus. Pirmais ceļojums pa orālā seksa takām var šķist kā tenisa treniņš, kur baudu aizēno pārmērīga apdomība. Bet pieredze nāk ar treniņu un ar kaut ko ir jāsāk. Sievietes ķermenim palīdz atslābināties ritmiska iegurņa šūpošana, kas veicina ģenitāliju apasiņošanu. Taču tas viss jādara tā, lai netraucētu vīrieša darbībām un atrastu kopīgu ritmu.

    Vaginālās lodītes, vaginālās lodītes, vaginālās lodītes – tās tiešām darbojas

    Iegādājoties nekustamo īpašumu, vissvarīgākais aspekts ir tā atrašanās vieta. Sievietes orgasma gūšanas un intensitāte galvenais nosacījums ir stingri maksts muskuļi. Iegurņa muskuļu tonusa palielināšana ar vaginālajām lodītēm un tā pozitīvā ietekme uz orgasmu ir zinātniski pierādīta. Vaginālajām lodītēm ir jābūt katras sievietes, kas ciena savu seksuālo dzīvi, draiskulību kastītē. Vaginālās lodītes nav erotiski izstrādājumi, tas ir dabīgs produkts. Papildu labums no treniņiem ar vaginālajām lodītēm ir tāds, ka vecumdienās iemīļotajai nebūs problēmu ar urīna nesaturēšanu.

    Atrodi e-veikalā vispiemērotāko vaginālo lodīti

    Netiecies pēc orgasma un ļauj viņam to atrast

    Klišeja ar dziļu zemtekstu. Orgasms nedrīkst būt pašmērķis. Jāsaprot, ka orgasma sasniegšanai, stimulējot ar roku vai mēli, ir nepieciešamas 20 –40 minūtes. Bet reizēm arī ilgāk. Taču baudu no tā varēs izjust visu stimulācijas laiku. Tik ilgā laikā galvā var rasties dažādas praktiskas domas: vai es esmu izkārusi veļu, vai viņam gadījumā nav neērti, vai es vispār sasniegšu orgasmu? Ir svarīgi izbaudīt momentu un nedomāt par to, vai vispār sasniegšu orgasmu. Ir jākoncentrējas uz baudu, nevis gala rezultātu.

    Ja šīs 20–40 minūtes orālajam seksam ikdienā nav atrodamas, tad tas palīdzēs seksa rotaļlietas. Proti, lai sasniegtu kulmināciju, stimulējot klitoru ar seksa rotaļlietu, ir vajadzīgas tikai dažas minūtes, jo to dizains ļauj dziļi un pareizajā vietā stimulēt baudas nervus. Seksa rotaļlietas zina, kur atrodas klitors un ko ar to vajag darīt J.

    Klitoru stimulatori ir labākie palīgi, lai gūtu baudu no orālā seksa.

     

    Pāru vibratori penterācijas laikā klitoru stimulē tā, kā nespēj neviens vīrietis

    Sevis un sava mīļotā palutināšanai atradīsi pārsteiguma komplektu e-veikalā.

    Mēs piegādājam to diskrēti iepakotu bez atsauces uz iepakojuma saturu vai avotu.

    Lustīgus priekus!

    Tava,

     Melns Kakis

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē