• Iepazīsti zīmola Weleda bio kosmētiku!

    Reklāmraksts
    9. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Uzņēmuma Weleda vēsture aizsākas tālajā 1921. gadā, kad uzņēmuma dibinātāji ārste Ita Vegmane un filozofs un zinātnieks Rūdolfs Šteiners uzsāka pavisam jaunu virzienu kosmētikas un zāļu ražošanā, par zīmola pamatprincipiem izvirzot cilvēka un dabas dziļo, harmonisko saikni. Tā tapa zīmola Weleda pirmie kosmētiskie līdzekļi un zāles, kas ražotas tikai no dabiskām izejvielām.

    Weleda ir arī viens no pirmajiem bio kosmētikas zīmoliem, kas parādījās Latvijas tirgū. Šī zīmola kosmētika un ķermeņa kopšanas produkcija Latvijas pircējiem ir zināma un iecienīta jau daudzus gadus. Saglabājot nemainīgi augstu kvalitāti un attīstot daudzveidīgu produktu līniju klāstu, Weleda piedāvā dabīgo kosmētiku, kas ražota izmantojot tikai augstvērtīgākās dabiskās sastāvdaļas.

    Par to, kāda ir zīmola filozofija, uzņēmuma darbība un kāds ir Weleda bio kosmētikas sortiments, uzzināsi raksta turpinājumā! Ja vēlies parūpēties par savas ādas skaistumu un ķermeņa kopšanu ar veselībai un videi nekaitīgiem līdzekļiem, turpini lasīt!

    Eko kosmētika ar NATRUE sertifikātu

    Jāatzīst, ka mūsdienās dabai un cilvēkam draudzīga kosmētika un ķermeņa kopšanas līdzekļi kļūst aizvien pieprasītāki. Līdz ar to attīstās arī plašs bioloģiskās un dabīgās kosmētikas piedāvājums. Daļa pircēju patiesi pievērš īpašu vērību kosmētikas, ķermeņa kopšanas un sadzīves ķīmijas produktu izejvielām, ilgtspējīgas ražošanas tehnoloģijām, godīgas ražošanas politikai un atbilstībai eko kosmētikas standartiem.

    Tomēr lielākajai daļai no mums sertifikāti un marķējumi, kas tiek piešķirti bioloģiskajai un dabīgajai kosmētikai nav pazīstami. Līdz ar to var rasties neizpratni – cik tad patiesi dabīga šāda kosmētika ir un cik godīga ir informācija, kas norādīta uz līdzekļa iepakojuma. Proti, skaļi un pircējus piesaistoši saukļi par dabīgu sastāvdaļu izmantošanu kosmētisko līdzekļu plauktos manāmi arvien biežāk, taču ne vienmēr tie atbilst patiesībai.

    Weleda kosmētika ir ieguvusi NATRUE marķējumu, kas tiek piešķirts tikai dabīgai un bioloģiskai kosmētiskajai produkcijai. Katrs produkts, kas sertificēts saskaņā ar NATRUE, ir unikāls un atbilst visaugstākajiem dabīgās un bioloģiskās kosmētikas standartiem. Lai iegūtu NATRUE marķējumu, ražotājam jāiziet ļoti stingras produkcijas un izejvielu kvalitātes pārbaudes.

    Šo līdzekļu sastāvā nav atrodami parabēni, PEG, mikroplastmasa, ģenētiski modificētas sastāvdaļas, sintētiskās smaržvielas, naftas blakusprodukti, silikoni. Weleda piedāvā ilgtspējīgu produkciju, kas nav testēta uz dzīvniekiem.

    Weleda izejvielas

    Uzņēmums Weleda ir izveidojis vairāk kā 16 ha plašus bioloģiski – dinamiskos ārstniecības augu dārzus, kuros tiek kultivēti vairāk kā 250 dažādi augi, kas tiek izmantoti produktu ražošanā.

    Katram produktam ir izvirzīts vadošais augs, kas ir izvēlēts ilgu pētījumu rezultātā. Tādi augi kā mandele, kliņģerīte, bērzs, naktssvece, lavanda, savvaļas roze un citi, jau izsenis ir pierādījuši savas spēcīgās, ārstnieciskās īpašības. Aptuveni 78% no Weleda augu izcelsmes izejvielām ir nākušas no kontrolētām dabiskajām vai biodinamiskajām audzētavām vai iegūtas no sertificētiem savvaļas avotiem.

    Plašs produktu klāsts

    Zīmola Weleda klāstā ir gan eko kosmētika, gan masāžas eļļas, zobu pastas, dušas želejas, šampūni, dažādi ķermeņa losjoni un ķermeņa krēmi, dabīgie dezodoranti un citi līdzekļi. Weleda ir izstrādājusi arī īpašu produktu līniju māmiņām un mazuļiem, kā arī bērnu kopjošās kosmētikas līniju.

    Katrs Weleda produkts ir īpaši izstrādāts par pamatu ņemot vadošā auga ārstnieciskās īpašības, apvienojumā ar ēterisko eļļu pozitīvo iedarbību uz mūsu maņām. Weleda sejas kopšanas klāstā ir kosmētika jebkuram ādas tipam, tāpat pieejama arī dabīgā kosmētika vīriešiem.

    Ķermeņa kopšanas līnija jaunajām māmiņām Weleda Mama  piedāvā produktus gaidību laikā un pēc bērniņa piedzimšanas, lai māmiņa varētu parūpēties par savu ķermeni sagatavojot to pārmaiņu procesam, kā arī saudzīgai ķermeņa aprūpei pēcdzemdību periodā. Pieejamas eļļas un krēmi pret strijām, eļļa krūšu kopšanai barojošām māmiņām, kā arī citi.

    Weleda Baby līnijā pieejami īpaši maigi un saudzējoši līdzekļi mazuļa maigās un delikātās ādas kopšanai – zīdaiņu ķermeņa losjoni, masāžas eļļas, šampūni un dušas želejas pirmajām vannām, tāpat krēmi autiņu zonas kopšanai, kas īpaši mitrinās un pasargās mazuļa ādu no apsārtuma un iekaisuma veidošanās.

    Vērts iegādāties! Trīs īpaši iecienīti Weleda produkti jaunajām māmiņām un mazuļiem

    Šo masāžas eļļu topošās māmiņas izvēlās, lai sagatavotos gaidāmajām dzemdībām. Veicot regulāru, pareizu starpenes masāžu, iespējams būtiski samazināt starpenes plīsumu riskus dzemdību laikā. Masāžas laikā starpenes audi kļūst elastīgāki un mīkstāki. Eļļas maisījums ir izstrādāts īpaši jutīgajai un delikātajai starpenes ādas zonai.

    Sastāvā ietilpst mandeļu, kviešu asnu eļļas un dabīgo ēterisko eļļu maisījums. Weleda eļļu starpenes masāžai var sākt lietot no 34. grūtniecības nedēļas, to var veikt gan pati māmiņa, gan partneris. Par drošu un pareizu starpenes masāžas veikšanu iepriekš nepieciešams konsultēties ar uzraugošo ginekologu.

    Eļļa striju profilaksei, ko drīkst lietot jau no pirmajām grūtniecības nedēļām, kā arī pēcdzemdību periodā. Veiksmīgākam rezultātam eļļu ieteicams vienmērīgi iemasēt ādā 2–3 reizes dienā.

    Sastāvā esošā mandeļu eļļa, ar E vitamīnu bagātā kviešu asnu eļļa un bioloģiski audzētās arnikas ekstrakts palīdz novērst striju veidošanos, savukārt rožu, neroli, mirres un vīraka eļļas piešķir maigu, nomierinošu aromātu. Eļļa uzlabo saistaudu elastīgumu, veicina ādas atsperīgumu un pasargā ādu no izžūšanas.

    Weleda krēms autiņu zonas kopšanai ir īpaši iecienīts jauno vecāku vidū. Tas saudzējoši, bet intensīvi kopj jutīgo mazuļa autiņu zonu. Krēms satur vaskus, kas radniecīgi ādas aizsargkārtiņai, sastāvā ir arī cinka oksīds, kas pasargā ādu no mitruma un līdz ar to izsitumiem, novērš ādas iekaisumu un veicina brūču sadzīšanu.

    Plašākais Weleda bio kosmētikas klāsts InternetAptieka.lv!

    InternetaAptieka.lv piedāvā plašāko Weleda produkcijas klāstu par lieliskām cenām. Ienāc InternetaAptieka.lv un izvēlies no vairāk kā 100 Weleda produktu plašā klāsta, un parūpējies gan par savu, gan savu tuvinieku ādas kopšanu izvēloties dabiskus, veselībai un videi draudzīgus ķermeņa kopšanas līdzekļus un kosmētiku!

    InternetaAptieka.lv saviem klientiem piedāvā iespēju saņemt zinošu farmaceitu online konsultāciju whatsapp vietnē, telefoniski vai InternetaAptieka.lv online čatā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē