• Elektroauto uzlādes stacijas – investīcija uzņēmuma nākotnē

    Reklāmraksts
    28. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay

    Mūsdienīgu, videi draudzīgu un inovatīvu risinājumu ieviešana ir nozīmīgs solis, kam vajadzētu pievērst uzmanību ikvienam tālredzīgam un konkurētspējīgam uzņēmumam. Tā kā šobrīd arvien lielāku aktualitāti gūst videi draudzīgi pārvietošanās risinājumi, tai skaitā arī elektroauto, viens no veidiem, kā uzņēmumi var parūpēties par klientu ērtībām, nodrošinot modernu un vajadzībām piemērotu infrastruktūru, ir auto uzlādes stacijas.

    Kāpēc uzņēmumā uzstādīt elektroauto uzlādes stacijas?

    • Elektroauto popularitāte pieaug.

    Uz Latvijas ceļiem strauji palielinās elektroauto skaits, līdz ar to nepieciešams veidot šiem transportlīdzekļiem piemērotu infrastruktūru. Turklāt tai nepieciešams pievērst uzmanību ne tikai lielākajās Latvijas pilsētās, bet visā valsts teritorijā. Uzņēmumi šajā aspektā var spēlēt nozīmīgu lomu, ierīkojot un saviem klientiem, kā arī darbiniekiem nodrošinot auto uzlādes stacijas. Tas ir lielisks veids, kā veicināt šo spēkratu īpatsvara palielināšanos, tādā veidā rūpējoties par vidi.

    • Rūpes par klientu un darbinieku ērtībām.

    Skaidrs, ka klienti izvēlas pakalpojumu sniedzējus, kas nodrošina ne tikai augstas kvalitātes pamatproduktu, bet arī dažādas papildu ērtības. Elektroauto uzlādes staciju ierīkošana uzņēmumā ir lielisks veids, kā gūt konkurences priekšrocības. Nereti tieši šādi papildu ieguvumi klienta acīs spēlē nozīmīgu lomu un liek izdarīt savu izvēli par labu kādam konkrētam uzņēmumam.

    Tāpat uzņēmumā uzstādīt elektroauto uzlādes stacijas var noderēt darbinieku ērtībām, jo īpaši tad, ja tajā darbojas liels skaits cilvēku. Turklāt moderna un videi draudzīga uzņēmuma tēls nereti spēlē nozīmīgu lomu augsti kvalificētu darbinieku piesaistē.

    • Videi draudzīgāks uzņēmuma autoparks.

    Elektroauto uzlādes stacijas var noderēt arī paša uzņēmuma autoparka atjaunošanai. Ja pakalpojumu nodrošināšanai tiek izmantoti darba auto, uzlādes staciju ierīkošana ir lielisks iemesls, lai atjaunotu autoparku, tādā veidā nodrošinot vēl efektīvāku darba ikdienu.

    • Uzlabots uzņēmuma tēls.

    Videi draudzīgu risinājumu ieviešana ir lielisks veids, kā uzlabot uzņēmuma tēlu. Pārvietošanās ar elektroauto tā vietā, lai brauktu ar iekšdedzes dzinēju transportlīdzekļiem, ļauj sniegt savu ieguldījumu vides problēmu risināšanā. Savukārt auto uzlādes staciju pieejamības paplašināšana sniedz iespēju palielināt elektromobiļu īpatsvaru. Līdz ar to elektromobiļiem atbilstošas infrastruktūras izveide ir teicams veids, kā uzņēmumi var rūpēties var vidi, tādā veidā uzlabojot arī savu tēlu.

    «Ignitis Latvija» – modernas auto uzlādes stacijas

    Elektroauto uzlādes stacijas uzņēmumā vislabāk ierīkot sadarbībā ar pieredzes bagātiem speciālistiem. «Ignitis Latvija» ir uzticams enerģētikas uzņēmums, kura pakalpojumu klāstā ietilpt arī elektroauto uzlādes staciju ierīkošana. Tas nodrošina klientu vajadzībām un vēlmēm piemērotāko risinājumu. Biznesa klientiem ir pieejamas gan lēnās, gan ātrās uzlādes stacijas.

    Uzzināt vairāk par auto uzlādes stacijām varat mājaslapā ignitis.lv.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē