• Skatītāju un klausītāju iemīļotā Arta Skuja atgriežas televīzijā

    Arta Skuja
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ar 28. augustu kanālā 360TV būs vērojams jauns informatīvais raidījums «360TV ZIŅneši», kurā vienu no vadītājas lomām veiks Arta Skuja. Viņa ir daudzus gadus strādājusi LNT un TV3 «900 sekundēs», bet šobrīd ir Latvijas Radio 1 raidījumu vadītāja.

    Jaunā raidījuma misija ir parādīt skatītājiem, ka aiz katras ziņas slēpjas cilvēks un lēmumu pieņēmējs. Veidotāju komanda piedāvās atsvaidzinošus, provokatīvus un sirds siltus sižetus, kas raisīs emocijas un neatstās vienaldzīgu nevienu skatītāju.

    Arta pati atzīst, ka ir patīkami satraukta atgriezties televīzijas ekrānā, taču jaunā raidījuma formāts viņu esot uzrunājis uzreiz, un vēlējusies sevi izaicināt.

    «Notikumus rada cilvēki un notikumi ietekmē cilvēkus. Informācijas kļūst arvien vairāk, bet kā aiz tās nepazaudēt cilvēku? To 360TV Ziņnešos katru darbadienu jautāsim, skaidrosim un centīsimies saglabāt cilvēka skatu un cilvēku stāstus cauri dienas notikumiem. Ticu, ka jaunais raidījums būs vērtīgs papildinājums Latvijas informācijas telpai ar pašmāju saturu. Esmu priecīga, ka varu pievienoties profesionālu žurnālistu komandai, kas kopīgiem spēkiem rada jaunu TV produktu,» saka Arta.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē