• Elmārs Tannis lauza galvu, ko ielūgt uz savām kāzām: Mēs neesam vairs divdesmitgadnieki

    Kāzas
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Slavenais šefpavārs, uzņēmējs un «Pica Lulū» līdzīpašnieks Elmārs Tannis pandēmijas laikā uzsāka jaunas attiecības ar daiļu blondīni Ilonu. Sarunu šovā «Kad viņi satiekas» Tannis Andrim Bulim atklās, ka bildinājums izvērties veiksmīgs – jūlijā gaidāmas varenas kāzas.

    Elmārs Tannis ar savu mīļoto iepazinies Līgatnē. Satikšanās bijusi pavisam nejauša, taču starp abiem uzreiz radušās simpātijas.

    Sākumā komunikācija starp abiem notikusi ar sociālo tīklu starpniecību, bet nejauši uzspiedies video zvans telefonā attiecības paātrinājis līdz klātienes randiņiem.

    Šobrīd viņi ar Ilonu ir kāzu gatavošanās procesā. Visgrūtākais esot izdomāt, ko aicināt uz dzīves svarīgo notikumu.

    «Kāzas būs samērā lielas, aptuveni no 60 līdz 80 viesi. Pagaidām vēl neesam salikuši precīzu sarakstu. Ir tas viens mirklis, kurā jāsaprot, ko aicināt, ko nē, cik tālus radus vēlas. Mēs esam izdomājuši, ka šī ir mūsu kāzas un mēs neesam vairs divdesmitgadnieki. Man liekas, ka ir jāaicina tie cilvēki, kas ir iekšā tavā dzīvē!»

    Par kāzu norises vietu Elmārs klusē, bet tā nebūšot Līgatnē, kur viņš šobrīd dzīvo, jo tāds esot bijis mīļotās uzstādījums, ka kāzas ir jāsvin citā skaistā vietā un Elmārs nedrīkstēs būt atbildīgais par virtuvi. Tam ir pavisam vienkāršs skaidrojums, viņa savu mīļoto vēlas pilnīgi sev un baudīt mirkli kopā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē