• Agritas pārvākšanos iztraucē policija

    Pārvākšanās
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Agritas Bindres-Blumenauas un viņas četru bērnu ģimene nesen spēra izšķirošu soli pretim jaunai, skaistai dzīvei, izlemjot pārcelties uz īstām sapņu mājām.

    Jebkurš pārvākšanās process, kā zināms, prasa palielu laika un enerģijas ieguldījumu, bet Agritas gadījumā tas neiztiek arī bez kurioziem pārpratumiem.

    Lielā rosība Agritas vecās mājas pagalmā, kopā ar pieaicinātajiem talciniekiem šķirojot un izvedot iedzīvi, viņas modrajā kaimiņienē radījusi aizdomas par zagļu uzdarbošanos, un viņa izsaukusi policiju.

    Pārpratums gan pozitīvā gaisotnē un 360TV šova “Ģimene burkā” skatītāju priekšā tiek ātri noskaidrots, un vēlāk to varēs pievienot kā kārtējo jautro epizodi ģimenes krāšņajā atmiņu albumā.

    Patiesībā jau ir dzīve ir labāka un drošāka, ja šādi ne vienaldzīgi kaimiņi.

    “Kādreiz es neticēju, ka sapņi mēdz piepildīties, taču tagad ticu. Tie piepildās, ja paši soli pa solītim ejam uz savu mērķi. Vecā māja man tomēr asociējās ar laiku, kad šeit dzīvojām ar Jāni. Tagad ir pāršķirta jauna lappuse, jauns, skaists sākums” – saka priecīgi satrauktā Agrita, kāpjot busiņā ar pēdējo pārvedamo mantu partiju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē