• VIDEO: Latvijas hip-hopā sevi piesaka noslēpumainā repere BDM

    Mūzika
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Īsi pirms Visu mīlētāju dienas, publicējot debijas singla IG mīla video, uz Latvijas hip-hop mūzikas skatuves sevi pieteikusi noslēpumainā repere BDM. Jaunā māksliniece, kura klausītājiem neatklāj nedz savu īsto vārdu, nedz seju, pārsteidz ne tikai ar pašmāju hip-hop žanram neraksturīgu vizuālo tēlu un sievišķību, bet arī ar vērienu, ar kādu uzņemts debijas skaņdarba video.

    Hip hop izpildītājas BDM singls IG mīla klausītājus aizved mūsdienās tik raksturīgo virtuālo attiecību līkločos, iezīmējot nozīmīgo lomu, kādu sociālie tīkli ieņem attiecību veidošanā, nereti kļūstot par vienīgo instrumentu, ar kura starpniecību iespējams komunicēt ar savu simpātiju.

    Jau gadiem ilgi cilvēki iepazīstas, veido un uztur attiecības sociālajos tīklos, bet pandēmijas laikā virtuālo attiecību loma cilvēku dzīvēs ir sasniegusi nebijušu līmeni. Mēs ne tikai iepazīstamies un uzturam savstarpējās attiecības, bet arī mīlam, strīdamies un izšķiramies internetā. Un tas, viennozīmīgi, ir grūtāk nekā reālajā dzīvē,stāsta BDM.

    Skaņdarba vizuālā noformējuma idejas autori un īstenotāji ir radošā aģentūra 2B Creative. Video skatītājus aizved naksnīgā braucienā pa Rīgas ielām, ļaujot tiem kļūt par pavadoņiem hip-hop izpildītājas BDM ceļā uz tikšanos ar savu mīļoto.

    Rīgas skatus no putna lidojuma iemūžinājis 7.labākais sacīkšu dronu pilots pasaulē – Oskars Raudiņš.

    BDM debijas singls IG mīla tapis 401 un Prime Time Records ierakstu studijās. Pie dziesmas ieraksta strādājis pašmāju hip-hop aprindās labi pazīstamais bītmeikers Tablis (Toms Horsts) un mūziķis Jānis Šmēdiņš jeb Fakts, kurš dziesmu arī miksējis un māsterējis. Savukārt dziesmas mūzikas autori ir producentu grupa Beatdemons, kas producējuši dziesmas amerikāņu reperiem 6ix9ine, Money Man u.c. IG mīla piedziedājuma daiļvokālu iedziedājusi pašmāju jaunā, daudzsološā dziedātāja Krisy.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē