• Vai Sindija Vilde Latvijā ieradusies uz palikšanu?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ekrānšāviņš
    Šaja sezonā pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks izklaidējošs otrdienas vakara šovs “Kad viņas satiekas”, kur dāmu trio –  Dagmāra Legante – Celmiņa, Kristīne Virsnīte un Sanda Dejus runās par visu svarīgo sieviešu dzīvēs – attiecībām, skaistumu, modi un, protams, vīriešiem. Viņas ieskatīsies slavenu latviešu dzīvēs, iztaujās viņus par aktuāliem notikumiem, testēs modes jaunumus un sakuls īstu emociju kokteili kā raidījuma studijā, tā otrpus ekrāniem.

    Pirmajā raidījumā pie dāmām viesosies pasākumu rīkotāja un uzņēmēja Sindija Vilde, kura atklās savu šā brīža lielāko kaislību un neskoposies ar patiesām emocijām, stāstot par savu māju meklējumiem ārpus Latvijas robežām. Viņa nesen atgriezusies no Portugāles, kur pavadīja četrus mēnešus un atklāj, ka, lai arī bija iecerējusi septembra beigās doties atpakaļ, plānus mainījusi un Latvijā paliks vismaz līdz šī gada beigām.

    “Lidojot prom, es ļoti riskēju. Un šobrīd es neesmu gatava tik daudz riskēt. Tāpēc izskatās, ka Latvijā palikšu vismaz līdz gada beigām,” raidījumā saka Sindija.

    Tāpat viņa  - neslēpj, emocionāli grūtākais, esot prom no Latvijas, ir bijis pārdzīvot to, ka blakus nav dēliņš.

    Un arī šoreiz, kad Kristīne Virsnīte “Kad viņas satiekas” studijā jautās par lēmumu tomēr doties prom vienai, Sindija, valdot asaras, atzīs, ka joprojām ir grūti par to runāt, pat brīdī, kad abi ar dēlu atkal ir kopā.

    Tāpat raidījumā viesosies dziedātājs Markuss Riva, kurš dabūs trūkties ne pa jokam, jo dāmas viņu izaicinās uz pikantu spēli, kurā jautājumi birs kā no pārpilnības raga. Vai viņš šova vadītājām atspēlēsies? Pievienojies dzirkstošajam dāmu trio un uzzini, par ko runā dāmas, kad viņas satiekas.

    Ieskats raidījumā:

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē