• Vai mūziķis Dons pārcelsies uz Kolku?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    2. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    «Es noteikti kādreiz gribētu tur dzīvot,» par Kolku saka mūziķis, kurš tur remdējis skumjas par šovasar atcelto koncertu.

    «Viss iet uz to, ka Kolkā būs par vienu lielisku iedzīvotāju vairāk. Varbūt – pat kaimiņos,» jūnija sākumā par mūziķa Dona jeb Artura Šingireja ciemošanos Kolkā pavēstīja reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks.

    Uz PDz jautājumu, vai tiešām dzīvi Rīgā plāno mainīt pret Kolkas mieru, Dons atbild: «Joprojām dzīvoju Āgenskalnā, bet pie Ērika Kolkā vienkārši biju ciemos. Mums ir labas un draudzīgas attiecības.

    Kolka tiešām ir ļoti skaista vieta. Es noteikti kādreiz gribētu tur dzīvot.

    Mums katram ir savas īpašās vietas Latvijā, un manā sirdī dziļi ir iekritusi Kolka. Savs šarms, protams, ir gan Engurei, gan Pāvilostai, gan Salacgrīvai, bet Kolka ir īpaši maģiska.» Vaicāts vai kopā ar reklāmas speciālistu ieplānojis kādu kopēju projektu, Dons teic: «Ar Ēriku esam pazīstami jau kādu laiku, bet mūsu tikšanās nebija saistīta ar darba lietām. Viņš vienkārši ir cilvēks, ar kuru vienmēr ir interesanti aprunāties.»

    14. augustā Dons Skonto stadionā bija plānojis fanus iepriecināt ar līdz šim savu grandiozāko koncertu Es nāktu mājās. «Šobrīd strādāju pie koncerta pārcelšanas uz nākamā gada vasaru. Cilvēku veselība un drošība ir pirmajā vietā,» atzīst dziedātājs.

    «Koncerts notiks Skonto stadionā, bet nākamgad, iespējams, jūlijā. Nekā iepriecinoša šāda lēmuma pieņemšanā, protams, nav, bet man nav alternatīvas. Lai gan es, protams, varētu arī spēlēt katru dienu 1000 cilvēkiem,» pasmaida dziedātājs, kurš citkārt vienkopus varētu sapulcināt vairāk nekā 10 000 klausītāju.

    «Labāk sagaidīsim, kad šis viss beigsies, un mums visiem atkal būs lieliski kopā sanākšanas svētki,» spriež Dons. «Nekādus autokoncertus neesmu ieplānojis, taču tā ir apsveicama lieta. Īpaši, ja koncerts ir tādā muzikālā žanrā kā, piemēram, ģitāristam Mārcim Auziņam, kurš Latvijā noorganizēja pirmo šādu koncertu. Grūtāk ir tiem mūziķiem, kas raduši sadziedāties ar publiku.

    Aicināt dziedāt līdzi mašīnas, kas vienkārši pīpina pretī, ir dīvaini…

    Bet varbūt tā ir nākotne, es nezinu…» Darba Donam gan šajā laikā netrūka. «Man jau ir gatavs jaunais albums, kuru bija plānots izdot maijā. Pārcēlu to uz rudeni,» vēsta dziedātājs. «Ar klausītājiem ik pa laikam satiekos arī Instagram – kaut ko uzspēlēju, uzdziedu. Īpaši aktīvi to darīju pandēmijas sākumā, kad visi bijām lielā neziņā,» atminas Dons.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē