• Tetovētāja Sigita pēc mēles pāršķelšanas sapņo par elfa austiņām

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Uz ko tik cilvēki nav gatavi, lai izceltos un kļūtu pamanāmi! Mūsdienu pasauli pārsteigt patiešām ir grūti, tādas lietas kā tetovējumi un pīrsingi jauniešu vidū kļuvuši teju vai ikdienišķi.

    Tā nu kolorītā “Lauku sētas” dalībniece Sigita, kura šonedēļ ir arī cita – 360TV šova – “Vakariņš ar savējiem” dalībnieku pulkā, sava ķermeņa pārveidošanā ir gatava iet daudz tālāk.

    Drosmīgā sieviete ir piedzīvojusi tādu līdzcilvēkus šokējošu pārvērtību kā mēles pāršķelšana, taču tas vēl nav viss – Sigitas galvā jau ir konkrēti plāni par došanos uz Madridi, kur esot iespēja tikt arī pie spicām elfa austiņām.

    Kā raidījumā atklāj neparastā sieviete ar izteiksmīgo ārieni, viņas vēlme pēc dažādām “trakām lietām” visdrīzāk attīstījusies kā protests pret vecmāmiņas stingro audzināšanu bērnībā.

    Līdzīgi kā savulaik Sigitai, arī viņas meitas vēlmes ir krasi atšķirīgas no mātes – izskatās, pusaudze ir dabīgā skaistuma piekritēja un pēc apjomīgiem tatoo un pīrsingiem netīko nemaz.

    Ja esat gatavi ieraudzīt, kā izskatās pāršķelta mēle un kā norit šīs neparastā procedūras, noskatieties šo 1188 Play video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē