• «Tas ir puika!» Rēdliham būs trešais bērns.

    Slavenības
    Gita Vīksne
    21. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jēkabs Rēdlihs.
    Foto: F64
    Jēkabs Rēdlihs.
    «Esmu ļoti laimīgs,» žurnālam «Privāta Dzīve» atklāj hokejists Jēkabs Rēdlihs. Viņa ģimenē drīz ienāks vēl viens bērns, un Rēdlihi jau zina – tas būs dēls.

    «Esmu izteikts ģimenes cilvēks, un tās papildinājums mani dara bezgala laimīgu,» saka hokejists. Drīz Jēkaba, viņa sievas dūlas Ievas Zvaigznes-Rēdlihas, 10 gadu vecās meitas Katrīnas un piecus gadus vecā dēla Olafa ģimenē ienāks mazulis. Viņi jau paspējuši noskaidrot gaidāmā mazulīša dzimumu. «Ir puika!» priecājas hokejists.

    Sanāk, ka Rēdlihu ģimenē bērni ienāk ik pēc pieciem gadiem. «Nevienā brīdī neesam neko rēķinājuši. Vadāmies pēc izjūtām, un katrs bērns ienāk ģimenē tieši tad, kad tam ir īstais brīdis,» saka Jēkabs. «Jau kādu laiku ar Ievu domājām par to, ka ļoti gribētos trešo bērniņu.

    Vieni no lielākajiem kūdītājiem uz to bija bērni, kas bieži teica: «Ļoti vēlamies brālīti vai māsiņu!»

    Viņu vēlēšanās mums bija pozitīvs atbalsts,» stāsta Jēkabs. «Viņi mazo ļoti gaida un jau apspriež vārda variantus, kas lielākoties ir multeņu tēli un kaut kas no grieķu mitoloģijas, un šis viss silda mūsu – vecāku – sirdis,» piebilst Ieva. «Mēs ar Jēkabu par to tikai smaidām. Dažreiz aiz šī smaida ir arī satraukums par to, kā tas viss būs, kādi vēl piedzīvojumpārdzīvojumi mūs sagaida ar trīs žipčikiem,» saka viņa.

    «Neliegšos – laikā, kad tepat netālu notiek briesmu lietas, brīžiem pārņem divējādas izjūtas – kā tad es priecāšos, kad citiem ir tik grūti un pat neiespējami dzīvot? Un tajā pašā laikā gribas arī redzēt un just tikai savu laimīgumu. Novēlu ikvienam cilvēkam tomēr atrast savu laimīgumu, neaizmirst arī par līdzjūtību, empātiju un sirds gudrību,» teic Ieva.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē