• Kāpēc Ģirtam Ķesterim vairs nepiedāvā filmēties latviešu seriālos?

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    2. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls SANTA arhīva
    Populārais televīzijas seriālu un Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris, kurš vēl pērn atzina, ka filmēšanās un darbs teātrī viņam rada ļoti saspringtu grafiku, jaunākajos latviešu seriālos vairs nav iesaistīts. Kāpēc tā, savā jaunākajā numurā skaidro žurnāls Privātā Dzīve.

    «Jau otro sezonu esmu iesprūdis teātrī. Ar mani viss ir kārtībā,» norāda Ķesteris, PDz taujāts, kur pazudis. Dailes teātrī aktierim lomas četros uzvedumos — izrādēm Inde, ART un Svinības nupat nākusi klāt galvenā loma Dž. Dž. Džilindžera jauniestudējumā Kareņins. 

    Ķesteris, kurš šā gada 14. februārī nosvineēja 55. jubileju, nejūtas nenovērtēts un ar slodzi teātrī ir apmierināts. Taujāts, vai seriāliem ir teicis ardievas, Ķesteris atbild noliedzoši: «Nē, tā es negribētu teikt, taču domāju, ka manai profesionālai darbībai šābrīža pauze nāk tikai par labu. Varu mazliet ievilkt elpu un nogaidīt, kad būs kāds labs piedāvājums.»

    Pirms gada, kad Ķesteris aizgāja no TV3 seriāla Svešā seja, kur atveidoja plastikas ķirurga Riharda Muižnieka lomu, aktieris PDz vaļsirdīgi atzina, ka darbs teātrī apvienojumā ar filmēšanos seriālā dažkārt radījis ļoti saspringtu grafiku. «Nezinu, kā brīžiem spēju to visu apvienot,» teica viņš. Ķesteris gan neslēpa, ka aiziešana no seriāla nav tikai viņa lēmums, taču noliedza spekulācijas, ka notikušais saistīts ar personīgām nesaskaņām. 

    Arī seriāla Divi vienā režisore Inta Gorodecka uzskata, ka aktierim ir jāatpūšas no seriāliem, jo viņš ir ļoti noslogots teātrī, taču par tupmāko iespējamo sadarbību ar Ķesteri režisore ir pārliecināta. «Manuprāt, Ģirtam ir nedaudz jāatpūšas no seriāliem, jo divos projektos viņš jau man bija – gan Svešajā sejā, gan ilgus gadus arī UgunsGrēkā. Bija viens periods, kad viņam teātrī īsti nebija lomas, bet šobrīd, man šķiet, viņš ir tik noslogots teātrī, ka nekam citam laika nemaz neatliek. Tas gan nenozīmē, ka negribētu viņu redzēt savā seriālā – ļoti gribētu, bet diez vai Ģirts pats šobrīd piekristu šādam solim. Jo ir periods, kad jāatiet no savām iepriekšējām seriālu lomām, lai cilvēki viņu atkal pieņemtu. Nāks jauni darbi un jaunas iespējas. Arī seriālu jomā. Visam savs laiks. Ķestera kults nevar beigties, jo tāds aktieris kā viņš ir liels retums," saka Gorodecka.

    Plašāk par Ģirta Ķestera profesionālajām un dzīves gaitām lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē