• Hokejists Jēkabs Rēdlihs internetā tirgo motociklu

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    4. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Hokeja kluba Kurbads līderis, treneris un bijušais Latvijas izlases aizsargs Jēkabs Rēdlihs nolēmis pārdot savu motociklu, ar kuru vairāk nekā piecos gados nobraucis vien nepilnus 10 000 kilometru.

    Jēkabs Rēdlihs, kurš šosezon hokeja kluba Kurbads sastāvā kļuva par Latvijas vicečempionu, sludinājumu portālos un Facebook pavēstījis, ka par 4900 eiro gatavs šķirties no sava motocikla Honda Shadow. «Mocītim, kuram ir 750 kubikcentimetru motors, esmu vienīgais īpašnieks. Visas apkopes taisītas pie dīlera, mīlēts un kopts. Nobraukums 9684 km,» par 2013. gada braucamo raksta Jēkabs.

    Žurnālam PDz hokejists atzīst – lai arī Honda čopers viņam aizvien patīk, dzīve pavērsusies tā, ka tomēr no motocikla jāšķiras. «Man tagad ir darbs Tukumā un Ozolniekos, un, tuvojoties vasarai, kad gribēsies vizināties ar motociklu, ar čoperu uz turieni izbraukāt varētu būt mazliet sarežģīti. Tālākiem ceļa gabaliem tūristu motocikls būtu daudz piemērotāks. Nu čoperītis stāv garāžā un tā kā skumst pēc ceļa. Tāpēc jāpārdod, lai jaunais saimnieks ļauj tam izkustēties. Gribas jau arī kaut ko pamainīt, jo pati moča būšanas sajūta man ir ļoti pieņemama,» stāsta Jēkabs.

    Hokejists nebeidz lielīt savu motociklu, jo tas tiešām esot uzcītīgi kopts un nav izmantots nemaz tik daudz, cik varētu. «Piecos gados nepilni 10 000 kilometri nav pārmērīgi daudz. Es pat teiktu, ka maz. Cik tad tur braucu, izmetu kādu līkumu kopā ar draugiem un dažreiz sievu līdz jūrai aizvedu. Pat neatminos, vai uz tuvējām ārzemēm – Lietuvu vai Igauniju – biju aizbraucis,» saka hokejists.

    Viņš ir pārliecināts – pavisam bez motocikla tomēr nepaliks. Jēkabam jau padomā, ka pēc Honda Shadow pārdošanas pirks sev motociklu, kura vadīšana ir komfortablāka. «Esmu jau noskatījis sev jaunu braucamo!» teic Jēkabs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē