• Sāra Džesika Pārkere iesaistās vīna darīšanā

    Slavenības
    7. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Slavenā amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere sadarbībā ar Jaunzēlandes vīna darītavu Invivo izveidos savu baltvīnu un sārtvīnu līniju.

    Kulta seriāla Sekss un lielpilsēta zvaigzne vīna darīšanā debitēs ar Sauvignon Blanc un Rose vīniem. Sadarbībā ar vīna darītavas speciālistiem Pārkere izvēlēsies vīnogu šķirnes un gala blendu, etiķeti un nosaukumu, ziņo izdevums NZ Herald.

    “Es nepacietīgi gribu iesaistīties katrā vīna tapšanas posmā. Es gribu pati pielikt roku šajā procesā, kā visos savos projektos, un nevaru iedomāties tam labākus sabiedrotos kā Invivo,” teikts aktrises izplatītajā paziņojumā. “Es esmu īsta vīna cienītāja un man patīk iekļaut vīnu ģimenes vakariņās un pasākumos ar draugiem, tā kā šis man ir ļoti aizraujošs un jautrs projekts.”

    “Mēs gribam, lai šis ir 100% Sāras Džesikas Pārkeres vīns. Es tikai izvēlēšos bāzes vīnus viņas Sauvignon Blanc un Rose, pārējā laikā skatīšos no malas, ļaujot viņai pašai veidot blendus,” saka vīndaris un kompānijas līdzīpašnieks Robs Kamerons. “Visu noteiks Sāras Džesikas Pārkeres pašas garšu palete un simpātijas. Mēs gribam radīt vīnus, kādi viņai patiešām patiks un kādus viņa gribēs baudīt kopā ar draugiem.”

    Viens no kompānijas dibinātājiem Tims Laitbērns atklāja, ka sadarbība ar Sāru Džesiku Pārkeri izveidojusies, pateicoties kādai sarunai ar kopīgu paziņu. Pārrunas par iespējamo sadarbību ritējušas vairāk nekā gadu.

    “Mēs negribam kādu nezināmu partneri vai vienkārši pazīstamu seju – mēs gribējām kādu, kurš patiesi gribēs piedalīties visā procesā un izveidot vīnu, kas raksturo viņu pašu un atspoguļo šīs personas gaumi,” saka Tims Laitbērns.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē