• Sana Timma pēc šķiršanās pirmo reizi atklāti runā par bijušo vīru Jāni Timmu

    Slavenības
    Barba Medne
    Inese Mizovska
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    18. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Basketbolista ierašanās Latvijā pamudinājusi viņa bijušo sievu un dēla mammu pirmo reizi pēc šķiršanās atklāti runāt par attiecībām ar Timmu.

    «Šobrīd mums ir draudzīgas attiecības, jo jārūpējas par mūsu dēlu,» pēc ilgas klusēšanas pagājušajā nedēļā Instagram tiešraidē Sana Timma komentēja savas attiecības ar bijušo vīru Jāni Timmu.

    Gadu pēc šķiršanās Sana paziņoja, ka abi aprakuši kara cirvjus.

    «Jo viņš vienmēr būs mana bērna tēvs,» pamatoja Sana, kas pērn, kad Timma izvēlējās būt kopā ar ukraiņu popdīvu Annu Sedokovu, ilgu laiku nespēja samierināties ar vīra sānsoli un izteica Annai publiskus pārmetumus. Tagad basketbolista bijusī sieva atklāja, ka Jānis regulāri tiekas ar dēlu, kurš jau paspējis iepazīties ar tēva un viņa draudzenes četrkājaino mīluli – pitbulterjeru Mambu. Suns atceļojis uz Latviju kopā ar Timmu.

    Uz jautājumu, ko Sana ieteiktu citām sievietēm, kas nonākušas līdzīgā situācijā, viņa filozofiski pavēstīja: «Pienāk diena, kad tu saproti, ka pāršķirt lappusi ir labākā sajūta pasaulē. Jo tu apzinies, ka priekšā ir vēl vesela grāmata, nevis lappuse, kurā biji iestrēgusi.»

    Viņa atklāja arī to, ka nozīmīga loma viņas dzīvē ir bijušajai vīramātei. Tieši Ausma Timma bijusi tā, kas viņai palīdzējusi smagās šķiršanās laikā. 

    Basketbolista bijusī sieva atklāja, ka tagad viņas jaunais dzīves moto ir – skaista diena sākas ar skaistām domām.

    Sana beidzamajā laikā saņem daudz komplimentu par savu lielisko figūru, un daudzas dāmas interesējas, kā viņai izdodas būt tik slaidai. Sana atzinās: «Stress ir labākā diēta. Pagājušās vasaras laikā zaudēju 14 kilogramus.» Palīdz arī sports.  «Trenažieru zāli apmeklēju četras piecas reizes nedēļā plus vēl ikdienas kardiotreniņi ar bērnu.» Instagram tiešraidē Sana arī atklāja, ar ko nodarbojās, pirms kļuva par basketbolista sievu.

    «Esmu skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā. Darbu pametu bijušā vīra profesijas dēļ, jo mums bija dzīve uz koferiem,» teica Sana un palepojās ar starptautisko CIDESCO Kosmētikas skolas diplomu.

    Sana pirmo reizi arī komentēja savas jaunās attiecības ar hokejistu Kasparu Saulieti. «Dažreiz tu satiec kādu un ir klikšķis – tu jūties ērti ar viņu, ir sajūta, it kā tu pazītu viņu visu mūžu, un tev nav jāizliekas par kādu citu,» par Saulieti sacīja viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē