• Režisors Viesturs Meikšāns pēc šķiršanās: Es gribu attiecības un ģimeni

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    19. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Meikšāns šogad mainīja savu dzīvi – šķīra laulību un no Valmieras pārvācās uz Rīgu. Tagad atzīstas – viņa dzīve kļūst arvien piepildītāka un krāsaināka. Smej, ka līdz 40. gadu jubilejai atlicis pavisam nedaudz, tāpēc kvēlāko sapņu realizēšanu vairs neatliek uz vēlāku laiku.

    Dīdžejo un grib braukt autorallijā

    Režisors pērn izveidoja Runas skolu, kur māca publiskās uzstāšanās knifus. «Cilvēku interese aizvien aug, tādēļ jūtu, ka vajag jaunas telpas. Pēdējais lekciju cikls bija izpārdots – nebija kur cilvēkus sēdināt,» PDz stāsta Viesturs Meikšāns. Runas skolā darbojas arī pasākumu vadītājs Valdis Sils, pasākumu organizētājs Krišjānis Berķis un aktrise Zane Daudziņa. Šogad komandai pievienojās arī operators, kas palīdzēs mācību procesā. Meikšāns atklāj, ka gada laikā publisko runu pie viņa apguvuši ap diviem tūkstošiem interesentu. Lekcijas pieejamas arī internetā.

    Viņš atzīst – vienlīdz patīk gan režija, gan pasniedzēja darbs, tāpēc cenšas pievērsties abiem.

    Šis arī esot īstais laiks, kad piepildīt pārdrošākās ieceres.

    «Ir idejas, kuras kaut kad nobremzēju, bet tagad, tuvojoties četrdesmit gadu slieksnim, jautāju sev – kāpēc es to nedarīju?» saka viņš un uzsver – šobrīd nedzenas pēc panākumiem, bet vairāk ieklausās sevī.

    Martā intervijā žurnālam Santa Viesturs sacīja, ka labprāt ietu dīdžeju kursos, jo elektroniskā mūzika viņam ir ļoti mīļa. Izrādās to viņš jau izdarījis Rīgas dīdžeju skolā, atlicis vien nokārtot eksāmenu kādā klubā. «Šosezon ļoti gribas nospēlēt 40–50 minūšu setu. Darbojos bez vinila platēm, pie kontroles pults mācījos house un drum’n’bass mūziku salikt kopā,» stāsta viņš. 

    Viesturs pat iegādājies lielo dīdžeja pulti, un nu ar lielajām tumbām ducina kaimiņiem par prieku. «Tāds man dzīves posms, kad gribas daudz ko izmēģināt un izdarīt, protams, adekvāti un likuma ietvaros,» saka režisors.  Viņa vēlmju sarakstā ir arī autorallija kursi un lēkšana ar izpletni. «Esmu izlēcis ar gumiju, un sajūtas bija ārprātīgas. Domāju, ar izpletni būs vēl trakāk,» smej Viesturs.

    Izbauda brīva vīrieša statusu

    Pēc septiņu gadu kopā būšanas Viesturs izšķīrās ar horeogrāfi Lindu Mīļo. Tagad viņu piecus gadus vecais dēls Ernests ar Lindu dzīvo Valmierā, bet režisors – Rīgā. Nesen Viesturs kopā ar dēlu piepildīja vēl vienu savu sapni – devās uz Kanādu, kur trīs nedēļas abi dzīvoja kemperī un baudīja gleznaino dabu. «Protams, gribētos daudz vairāk laika pavadīt ar viņu kopā, bet, cik varu, tik varu… Gribēju šo saikni pamatīgi nostiprināt, lai ceļojums viņam paliek spilgtā atmiņā, jo es no sava piecu gada vecuma atceros tikai epizodes,» atzīst Meikšāns.

    Šā gada februārī, neilgi pirms izskanēja runas par Meikšāna laulības krīzi, viņš uz ceremoniju Zelta mikrofons ieradās kopā ar pasākumu aģentūras Bordo īpašnieci Sindiju Vildi. Lai gan Meikšāna ceļi tolaik bieži veda uz Liepāju, kur uz dzīvi apmetusies Sindija, runas par to, ka abiem ir romāns, Sindija neapstiprināja.  Taujāts vai tagad viņa sirds ir brīva, režisors smejas: «Vakance ir brīva! Varat pieteikties, telefons tāds un tāds.» Tagad viņš izbaudot brīva vīrieša statusu.

    «Protams, ka es gribu arī attiecības un ģimeni. »

    Pagaidām man tā nav, bet es neskumstu un domāju, ka ar šo jautājumu problēmu nebūs – agri vai vēlu tas nokārtosies. Tāpēc tagad izmantoju iespēju fokusēties uz darba lietām un trakām izdarībām, kuras varu atļauties, esot viens,» neslēpj režisors. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē