• Ralfs Eilands: Nav īsti godīgi par diskrimināciju runāt ar čali, kurš gadu nevarēja strādāt un pelnīt

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Mūziķis Ralfs Eilands ir saņēmis ziņas no nevakcinētiem cilvēkiem, kuri pārmet viņam «diskrimināciju» koncertu organizēšanā, jo pasākumā ieeja ir tikai ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas vai Covid-19 pārslimošanas faktu.

    Pirms neilga laika tika izsludināti vairāki kultūras pilotprojekti, kuru mērķis ir pārbaudīt digitālā Covid-19 sertifikāta lietošanu, kā arī gaidāmos publisko pasākumu atvieglojumus, un viens no sešiem ir komēdija – koncerts Mēs Jūs Mīlam: Pilotprojekts, kurā uzstājas Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks un kas notiks Hanzas peronā.

    Kā liecina ieraksti Twitter, Eilandam tiek pārmesta diskriminācija, jo koncertu apmeklēt var tikai personas ar jau pieminēto digitālo Covid-19 sertifikātu, un mūziķis nolēmis publiski atbildēt uz šiem pārmetumiem 

    «Kopš Mēs Jūs Mīlam: Pilotprojekts izziņošanas esmu saņēmis vairākas ziņas no nevakcinētiem cilvēkiem, ka es viņus “diskriminēju”. Vēlos atbildēt publiski tā, lai visiem būtu skaidrs. Pirmkārt, ar šādiem jautājumiem lūdzu vērsties pie valdības, ne pie manis, jo es esmu tikai izpildītājs. Ja kaut kad būšu valdībā (šaubos), tad atbildēšu un šo jautājumu arī risināšu,» raksta Ralfs Eilands. «Otrkārt, vērsties ar runām par “diskrimināciju” pie čaļa, kuram vairāk kā gadu bija liegums normāli strādāt un pelnīt, manuprāt, īsti riktīgi nav. Ja esi vakcinējies vai pārslimojis vīrusu, tad tiekamies svētdien bez distancēm, bez maskām un bez ierobežojumiem (arī radošiem) vēsturiskajā pilotprojektā. Peace!»

    Kā zināms, Latvijā pakāpeniski tiek atvērtas līdz šim slēgtās kultūras un mākslas iestādes, kā arī citi uzņēmumi, dodot iespējas tās apmeklēt vakcinētām personām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē