• Modes māksliniece Odetta Birmane: Tagad mani sabiedrotie būs kruķi

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    27. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Pirms trim nedēļām modes māksliniecei lielu pārsteigumu sagādāja meita – atklājās, ka viņa piedalās šovā Balss maskā. Tomēr nākamā nedēļa Odettai sākās sāpīgi…

    To, ka viņas meita kulināre Anna Panna piedalās šovā Balss maskā un ir viens no visvairāk apspriestajiem tēliem – Siļķe Kažokā –, Odetta neesot nojautusi. Viņa to uzzināja tikai ceturtajā raidījumā, kad žūrija nolēma atmaskot noslēpumaino dalībnieci. «Draudzenes sāka sūtīt ziņas:

    «Tava meita nu gan dod! Tik labi viņai sanāk!» Sākumā domāju, ka tas ir kaut kāds pārpratums,» svētdienas notikumus atceras Odetta. Taču tad viņa ieslēgusi televizori un pārliecinājusies – patiesi, viņas meita spridzina uz šova skatuves. Birmane bijusi lepna par savas atvases sniegumu.

    «Es biju šokā, jo nevienā brīdī nenojautu, ka Anna piedalās šovā,» atzīstas modes māksliniece.

    «Viņa tik skaisti un tīri nodziedāja! Anna ir ļoti talantīga, jau bērnībā daudz ko varēja izdarīt bez lielas piepūles. Viņa gan ilgi nezināja, ko iesākt pēc vidusskolas. Beigās saprata – vēlas cept kūkas,» stāsta modes māksliniece.

    Taču nosvinēt meitas lielisko sniegumu šovā viņai gan nesanāca, jo pirmdiena izvērtās šausmīga.

    «Es nokritu darbnīcā no kāpnēm un nokļuvu slimnīcā. Uzreiz izsaucu ātros, un man konstatēja mazā liela kaula lūzumu,» PDz atklāj Birmane. Viņa nonākusi Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā. Odettai veikta operācija, nu jau viņa jūtas ievērojami labāk.

    «Tagad vairs nevaru skraidīt apkārt, kā bija ierasts, un mani sabiedrotie vairākus mēnešus būs kruķi,» teic viņa. «Man jābūt uzmanīgākai, iespējams, ir jāsamazina dzīves skrējiens. Darbus tagad deleģēju citiem, cik vien tas ir iespējams,» saka Birmane. Jau būdama slimnīcā, viņa veiksmīgi konsultējusi pa telefonu šuvējas, kas gatavo tērpus kādai teātra izrādei.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē