• Māte priekš manis faktiski ir mirusi: «Ērkšķu» Marija atklāti par bērnībā piedzīvoto

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    “Bērnībā pārdzīvotajam es joprojām nevaru tikt pāri. Un māte priekš manis faktiski ir mirusi” – STV Pirmā! sociālā projekta '' Caur ērkšķiem uz… '' dalībnieces Marijas atklātais stāsts ir prātam neaptverami baiss un nežēlīgs.

    Sievietei, kas laida pasaulē Mariju un viņas brāli, allaž vairāk interesējis alkohols un gadījuma vīrieši, bet itin nemaz – pašas bērni. Arī tētis mīlējis ieskatīties glāzītē, bet tomēr meitenei bērnībā bijis vienīgais cilvēks, kuru mīlestību un rūpes viņa jutusi. Diemžēl, kad Marijai bija septiņi gadi, tēti brutāli noslepkavoja.

    No tā brīža Marijas dzīve pārvērtās par elli. Mātes nākamajam vīrietim bērni nebija vajadzīgi, viņi nonāca internātskolā.

    Bet lielākās šausmas bija jāpiedzīvo brīvdienās mājās .. Dzeršana, skandāli, prātam neaptverama fiziska un seksuāla vardarbība. “Kad man bija 18 gadi, es no patēva paliku stāvoklī. Bet māte joprojām, kā vienmēr, ticēja viņam, nevis man .. Arī, kad viņš mani sita un spīdzināja, ne tikai neaizstāvēja, pati tajā piedalījās” – to stāstot, Marija nespēj turpināt bez asarām.

    Iespējams, no pilnīgas bojā ejas Mariju izglāba vēlāk satiktā Anastasija, kas kļuva viņai par visiem tuvajiem vienā personā – māti, māsu, mīļoto ..

    Vai Marijai līdz ar parējām bēdu māsām “Ērkšķu” projektā izdosies panākt dzīvē kādas pozitīvas pārmaiņas? To uzzināsit, sekojot līdzi '' Caur ērkšķiem uz… '' jaunās sezonas notikumiem!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē