• Mākslinieks Roberts Koļcovs: Kopš esmu vectētiņš, man visu laiku ir svētku sajūta

    Attiecības
    Evija Kalnbērza
    1. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mākslinieks Roberts Koļcovs ar mazmeitu Auroru.
    Foto: F64
    Mākslinieks Roberts Koļcovs ar mazmeitu Auroru.
    Vīna bāra Garage 10. jubilejai par godu rīkotajā mākslinieka izstādē viesojās visa viņa ģimene. Īpaši priecīgs viņš bija, ieraugot viesu vidū savu mazmeitiņu Auroru.

    «Kopš esmu vectētiņš, man visu laiku ir svētku sajūta,» ieraugot savu mazmeitiņu, atzinās mākslinieks. «Bieži satiekamies, ejam ciemos. Aurorai patlaban ir desmit mēneši, un jau redzams, ka viņa lieliski jūtas cilvēkos, vērīgi klausās, pēta,» priecājās grupējuma Pasīvā dekadence pārstāvis grafiķis Roberts Koļcovs. Mazmeitiņu viņam dāvājis vecākais dēls Kristaps Zelmenis ar sievu mākslinieci Zani Zelmeni.

    «Abi rosās vizuālās komunikācijas jomā. Ar Kristapu kā mākslinieku daudz debatējam, mums ir pretēji viedokļi, bet visjautrākais ir tas, ka bieži nonākam pie slēdziena, ka viņš tomēr pārstāv manu pozīciju. Vedekla veidojusi vizuālās komunikācijas operā, strādājusi arī Amerikā. Ar ģimeni esam bijuši viņas izstādēs Anglijā un Beļģijā. Vedekla rada tādu stratēģisko, konceptuālo mākslu,» lepojās Koļcovs.

    Kopā ar mākslinieku viņa izstādē, kas atklāta Berga bazārā par godu vīna bāra Garage 10. jubilejai, bija arī viņa sieva māksliniece Dace Zelmene un jaunākais dēls Gustavs, kurš izvēlējies pavāra profesiju. Gustavs pirms pandēmijas sākšanās strādāja japāņu restorānā Berlīnē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē