• LTV žurnāliste Anete Bērtule: Aizmiegu tikai ap diviem naktī

    Žurnālists
    Marta Kalniņa
    12. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva un privātā arhīva
    LTV žurnāliste atklāja žurnālam IEVA, kā viņas dzīve mainījusies kopš brīža, kad Anete kļuva par raidījuma Šodienas jautājums vadītāju.

    Sarunā ar žurnālu IEVA žurnāliste Anete Bērtule neslēpa – 18 minūtes, kad viņa darbdienu vakaros tiešajā ēterā uzdot visai Latvijai svarīgus un aktuālus jautājumus, ir stresa un adrenalīna piepildītas. «Tagad migrēna man ir vēl biežāk, nekā bija – tā es arī jūtos,» atzinās viņa. Diskusiju raidījumu LTV viņa vada jau trīs mēnešus.  

    «Ja kādam stress izpaužas nespējā atslēgties no darba, arī to beidzot un dodoties mājās, man tas vairāk atspoguļojas veselībā. Pat nezināju, cik plašs ir psihosomatisko slimību spektrs.

    Aizņemtības dēļ reti sanāk, bet, ja tieku pie ārsta ar kādu kaiti, parastā atbilde ir – šis no stresa,» neslēpa Anete.

    Arī aizmigt vakaros neesot tik viegli kā citkārt.

    «Eju gulēt ap pusnakti, bet aizmiegu tikai ap vieniem diviem naktī. Acīmredzot, ja dienas lielākais adrenalīns ir tik vēlu – raidījums sākas pēc Panorāmas –, laikam nevar vienkārši un pēkšņi izslēgt domas. Turpretī Panorāmas laikā ar to vispār nebija problēmu. Ja vien nebija noticis kaut kas ļoti, ļoti labs vai slikts, pratu aiziet mājās un aizmirst dienā notikušo,» intervijā stāstīja Anete un atzina, ka ir ļoti paškritiska, tādēļ skatīties uz sevi ekrānā esot grūti.

    Vislabākā atpūta Anetei ir mūzika. Daudzus gadus viņa aizrautīgi dziedājusi korī, bet darba neparedzamā ritma dēļ šo hobiju atlikusi malā. Tomēr dziedāšana nav aizmirsta. «Visu laiku kaut ko dungoju, bet mājās piesēžos pie klavierēm, paņemu Raimonda Paula dziesmu grāmatu un riktīgi izdzīvojos,» stāstīja viņa.  Vismīļākās viņai ir dramatiskās kompozīcijas. «Dziedu Operas spoku, Nožēlojamos. Man ir bieza The Beatles grāmata, izkopētas Queen notis,» žurnālam IEVA atklāja Bērtule.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē