• Lienes Kivičas meita «atsakās» no viņas: Es nevēlos nekādu saistību ar tevi

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Ļoti sāpīga un nepatīkama situācija ir samilzusi Lienes Kivičas attiecībās ar viņas atsevišķi dzīvojošajām meitām, jo īpaši – vecāko no viņām.

    Kā apgalvo sarūgtinātā mamma STV Pirmā! realitātes šovā «Slavenības. Bez filtra», viņa pēdējo triju gadu laikā ir darījusi visu, lai kontaktu atjaunotu un abu attiecības uzlabotu, taču velti.

    «Lūdzu liec mani mierā, es nevēlos nekādu saistību ar tevi» – šādus nežēlīgus vārdus meita savai mātei velta elektroniskā sarakstē.

    Tālāk jau vārdu apmaiņa aizgājusi augstākos toņos, no meitas puses parādījušās atklātas rupjības, līdz Lienei nācies savu atvasi “nobloķēt”. Kā gan iespējams nonākt līdz šādam naidam bērnu un vecāku starpā? Kāpēc lai nebūtu iespējams uzturēt korektas attiecības arī ar otru, atsevišķi dzīvojošo vecāku?

    «Es domāju, ka izšķirošs bija tas periods, kad mēs visi sākumā mēģinājām dzīvot kopā mazā, šaurā dzīvoklītī.»

    «Stādieties priekšā – visas trīs meitenes iespiestas vienā istabā, un otrā mēs ar Lieni, tikko svaigi iemīlējušies. Protams, ka viņas dzirdēja mūsu sarunas, visu to .. un saprata, ka mammai tajā viņas istabā ir pašai sava dzīve» – Andrim Kivičam ir sava versija par ģimenes atsvešināšanās sākumu.

    Abi laulātie ir vienisprātis, ka galvenā loma meitu un arī pārējās ģimenes noskaņošanā pret Lieni ir viņas bijušajam vīram.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē