• Liene Kiviča nostrostē Andra dēla māti. Dana dodas uz baznīcu…

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    7. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dana Dombrovska.
    Foto: F64
    Dana Dombrovska.
    Andris Kivičs un viņa sieva Liene ne reizi vien publiskojuši savas nesaskaņas ar mūziķa bijušo sievu un meitu māti Madaru. Izrādās, arī ar Andra vecākā dēla māti Danu Dombrovsku pārim neiet labāk…

    «Saules pilnā agra pavasara rītā es izvēlos nenodot savas pārliecības – nekad nemazgāt ne savu, ne svešu veļu, jo īpaši laikā un telpā, kad cilvēkiem vairāk par visu vajadzīga mīlestība, tīrība, skaidrība, labestība,» šodien aicina mūziķa Andra Kiviča vecākā dēla māte Dana un «Instagram» dalās ar savu bildi, kas uzņemta Svētās Annas baznīcā Kuldīgā.

    Dana saglabā mieru...
    Dana saglabā mieru...

    Visticamāk, viņas ieraksts sociālajos tīklos tapis kā atbilde Andrim un Lienei. Ja agrāk Kiviču pāris lielākoties publiskoja savas nesaskaņas ar Andra meitu mammu Madaru, tad tagad viņi bija nolēmuši izklāstīt arī savas problēmas ar Andra dēla māti. 

    Pirms pāris dienām Liene sociālajos tīklos dalījās savos novērojumos. Viņasprāt, Dana slikti ietekmējot savu un Kiviča dēlu, un tādēļ puisim radušās nopietnas problēmas. Lai gan Liene uzsvēra, ka šo visu publiskojot tikai tāpēc, lai saņemtu vērtīgus padomus, Kiviča pamanījās atklāt daudz privātu detaļu par Danas un viņas dēla dzīvi. Uz ļaužu aizrādījumiem, ka tik jūtīgas lietas būtu jāapspriež ģimenes lokā un jāvēršas pēc palīdzības pie speciālistiem, Liene reaģēja asi.

    Dana šajā publiskajā diskusijā neiesaistījās. Taču tā viņai nav paslīdējusi garām. «Feisbuks ir lielisks ziņu apmaiņas rīks, bet bez tā ir tik daudz skaistu un jēgpilnu lietu ko radīt! Atsijāt zelta graudus no pelavām man palīdz tas, ka izlažu tos caur Patiesības, Labestības un Mīlestības sietu,» filozofiskās atziņās dalījās mūziķa bijusī dzīvesbiedre.
    Liene pēc ilgām diskusijām ar sekotājiem savu ierakstu ir dzēsusi. Viņa gan neuzskata, ka rīkojusies nepareizi. « Dažkārt vislabākais ir skaļi runāt,» rezumē Liene Kiviča.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē