• Kam iepirkties, kam maku turēt aiz 9 atslēgām! Horoskops visām zīmēm

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    29. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    «Domā, ko runā – tāds ir šīs nedēļas moto, jo teiktais var piepildīties. Paredzams iepirkšanās bums, tāpēc nedēļas sākumā labāk par vārdiem tavas iekšējās izjūtas atklās vizuālais tēls,» atklāj astroloģe un Taro praktiķe Kaija Zemberga.
    Nākamais: Auns

    «Dvēselisku līdzsvaru gūsi, apzinoties un izkopjot gaumi, eleganci, manieres. Īstais iepirkšanās laiks, lai sagādātu rudens un ziemas apģērbu. Vēlēsies iejusties salona lauvas ādā, tāpēc jauna veikala, restorāna atklāšana, mākslas izstādes vai filmas prezentācija tevi saistīs ne tikai ar māksliniecisko vērtību, preču zīmoliem vai šefpavāra piedāvājumu, interesēs arī afterpārtija, kur pulcēsies sabiedrības krējums.

    Nedēļas vidū labvēlīgs laiks pakāpties pa karjeras kāpnēm, veidot savu biznesu.

    Zvaigznes dāvās pārliecību par savu uzskatu pareizību. Redzesloku paplašināsiet, uzsākot mācības bakalaura vai maģistrantūras programmā, papildinot zināšanas apmaiņas programmā ārzemēs.  Jaunu pieredzi gūsiet, arī restorānā nobaudot svešzemju virtuvi, apmeklējot pasaulslavena mūziķa koncertu, ārzemēs fanojot par savas valsts komandu. Jāpiebilst, ka sporta spēlēs šajā laikā tiks ievēroti godīgas spēles principi, tiesāšana būs korekta.

    Nedēļas otrajā pusē uz pasaules politiskās skatuves, īpaši kara plosītajās teritorijās, iespējams jauns pavērsiens. Var parādīties pirmie trauslie asni par diplomātisko sarunu sākšanu, taču pušu prasības būs pārāk atšķirīgas, lai tās ievirzītu pozitīvā gultnē.

    Brīvdienās politisko spēku līderi – gan autoritātes, gan populisti – ar vērienu reklamēs sevi, aicinās uz tikšanos vēlētājus, uz ielām un medijos arvien vairāk parādīsies reklāmas plakāti un videorullīši. Gaidāmi labi rezultāti ziedojumu vākšanas akcijā kaujas drona «Bayraktar» iegādei un citām labdarības akcijās.»

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē