• Jevgeņija Dorošenko dvīņus dzemdē mājās – puikām dod internacionālus vārdus

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    9. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    «Pirmā nedēļa ar dvīņu puikām bija emocionāla un haotiska, bet kopumā jūtos krietni labāk nekā pēc pirmajām dzemdībām,» atklāj rotu zīmola YAYOI dizainere un nu jau trīs dēlu mamma.

    Dzemdības 9. septembrī notikušas dizaineres un vintāžas apģērbu veikala īpašnieces Jevgeņijas Dorošenko trīsistabu dzīvoklī. «Grūtniecība noritēja labi. Puikas iznēsāju līdz 38. nedēļai – tas skaitās labs rādītājs, lai droši pati varētu dzemdēt dvīņus. Ārsti deva zaļo gaismu manai izvēlei par mājdzemdībām, viss noritēja lieliski un ātri,» priecājas Jevgeņija.

    Ģimenē jau aug trīs gadus vecais dēls Platons. Uzzinājis, ka viņam pievienosies jauni rotaļu biedri, puika bija patiesi priecīgs.

    «Kad sākās kontrakcijas, Platons vēl bija mājās un uztraucās par mani, vaicājot, kas man kaiš. Es viņu nomierināju, sakot, ka brālīši drīz būs klāt. Viņš sāka lēkāt no priekiem. Ieradās mana mamma, lai kopā ar Platonu dodos uz parku. Piekodināju, lai atgriežas pēc divām stundām, kad mazie būs klāt. Un tā arī notika,» atminas dizainere. Dvīņi nosaukti par Bruno un Lūkasu.

    «Daudz variantu mums nebija, jo gribējām, lai dēlu vārdi labi skan latviski, krieviski un būtu internacionāli. Vecāki gan nav sajūsmā par mūsu izvēli, jo viņiem gribējās kaut ko saprotamāku un klasiskāku,» stāsta jaunā māmiņa.

    Jevgeņija novērojusi, ka vecākais dēls ar lielu mīļumu izturoties pret brāļiem, tomēr viņam ir arī vēlme gūt vairāk mammas uzmanības. «Viņš sāk rīkot histēriju! Bet iespējams, ka tā ir arī trīsgadnieku krīze,» prāto viņa. Lai atvieglotu dizaineres ikdienu, ģimene aktīvi palīdz ar visu nepieciešamo.

    «Ar trim bērniem tiekam galā labāk nekā savulaik ar vienu, kad nebija pieredzes,» atklāj viņa. Jevgeņijas mamma vairāk laika pavada ar Platonu, tētis atved sadzīves lietas, bet māsa dizainere Marina Dorošenko sagādā maltītes. Savukārt dzīvokļa uzkopšanas darbiem noalgota apkopēja. «Šobrīd vēlos visu uzmanību veltīt saviem bērniem,» saka Jevgeņija un piebilst: «Kā smejas mans vīrs, šobrīd mums ir ģimenes lokdauns. Varam diži neuztraukties par to, kas notiek apkārt, jo laiku lielākoties pavadām mājās.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē