• Jānis Reirs nosvin 60 un saņem praktisku dāvanu

    Sabiedrība
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    8. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kupls bija izglītības un zinātnes ministres Anitas Muižnieces sagādātais rožu pušķis.
    Foto: No privātā arhīva
    Kupls bija izglītības un zinātnes ministres Anitas Muižnieces sagādātais rožu pušķis.
    Finanšu ministrs savu apaļo atzīmēja ar svinīgām vakariņām mājās un torti darbavietā. Jau nākamajā dienā valdība, slavējot ministra darbu, atbalstīja nākamā gada valsts budžeta projektu.

    «Neesmu no tiem lielajiem svinētājiem, man arī īsti nepatīk atzīmēt kārtējo nodzīvoto gadu. Pieņemu to kā pašsaprotamu, ka laiks iet uz priekšu, samierinos un turpinu dzīvi un darbu,» par savu attieksmi pret jubilejām PDz stāsta finanšu ministrs Jānis Reirs.

    Viņš atzīst, ka dzimšanas dienas pēdējos gados vairāk saistās ar lielu darbu, jo ap šo laiku parasti jāveic pēdējie precizējumi un uzlabojumi nākamā gada budžeta projektā.

    «Šogad sanāca pat tā, ka ceturtdien man bija dzimšanas diena, bet piektdien valdība atbalstīja mūsu ministrijas sagatavoto budžeta projektu. Teica, ka labs. Naudas jau, protams, visām jomām vajadzētu vairāk, bet galvenās prioritātes ir ņemtas vērā,» tā Reirs.

    Stāstot, ko saņēmis dāvanās 60. jubilejā, ministrs teic, ka lielākā daļa no tām bija ļoti privātas, līdz ar to īpaši mīļas un sirsnīgas.

    «Patīkami, ka arī daudzi kolēģi ministri un partijas biedri neaizmirsa un dzimšanas dienā man vēlēja veselību, laimi un prieku. Daudzi arī ieradās apsveikt klātienē.

    Īpaši patīkami bija, ka ieradās Fiskālās disciplīnas padomes priekšsēdētāja Inna Šteinbuka un padomes sekretārs Normunds Malnačs. Viņi līdz šim bijuši mani, ja tā var teikt, lielākie kritizētāji un nopietnākie manas darbības vērtētāji.

    Viņi uzdāvināja simbolisku dāvanu – lietussargu ar Fiskālās disciplīnas padomes simboliku. Apsveru domu, ka gadījumā, ja līs, kad nesīšu budžeta projektu uz Saeimu, tieši zem šī lietussarga patveršos,» uzsver Jānis Reirs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē