• Ilze Jurkāne: Sieviete nevienā vecumā nav par vecu mīlestībai!

    Slavenības
    Aiva Kanepone
    Aiva Kanepone
    13. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ilze Jurkāne
    Foto: Liene Pētersone
    Ilze Jurkāne
    Sieviete nedrīkst justies kaut kam par vecu, intervijā žurnālam IEVA šonedēļ saka kulinārijas eksperte un kādreizējā finansiste ILZE JURKĀNE, atzīstot, ka pati viņa šobrīd mīlestību vēl tikai gaida – kā taureni, kas nolaidīsies uz pleca. Un tikmēr bauda dzīvi – ar izrādēm, draugiem, notikumiem un jauniem sākumiem.

    «Vissvarīgākais ir apzināties, kas tu pati esi un kas tev ir svarīgs. Es neļaušu, ka kāds attiecībās mani bremzē, ja kāds gribēs mani padarīt par mājsaimnieci vai gribēs, lai es sēžu pie kājām visu dienu. Es to nevaru. Man jādara arī citas lietas,» par to, kādas attiecības vēlētos, intervijā saka Ilze Jurkāne, kura aizvadītajā novembrī nosvinēja 67. dzimšanas dienu.

    Stāstot par attiecībām ar savu bijušo vīru, politiķi Jāni Jurkānu, viņa saka, ka šīs jūtas bijušas īstas. «Man ar Jāni bija īsta mīlestība – viņš bija mana mūža mīlestība. Līdz šim. Kas vēl man priekšā, es nezinu. Bet es nekautrējos teikt, ka sieviete šajā vecumā var iemīlēties, viņai var būt attiecības un sekss, var būt ļoti pilnvērtīga dzīve. Sieviete nedrīkst justies kaut kam par vecu. Jo viņa nav par vecu. Īpaši mīlestībai ne. Tai mēs nekad neesam par vecu.»

    No izjukušās laulības pelniem man sākas fantastiska karjera.

    Ilze Jurkāne pēc horoskopa esot Skorpions, un viņai izdevies atdzimt kā Fēniksam, no pelniem. «Daudzus gadus biju baņķiere Amerikā – Ņujorkā, Losandželosā un Sanfrancisko –, un tad mani izgrūda no Bank of America, kur biju kļuvusi par senior viceprezidenti. Izveidoju pati savu firmu un pelnīju pat vairāk nekā iepriekš. Tad pārcēlos uz Latviju. Pēc gadiem izjuka mana laulība. Un no tiem pelniem man sākas fantastiska karjera – gan televīzijas raidījumi, gan RIMI filmas. Esmu izveidojusi 41 filmu par mūsu uzņēmējiem, par kuriem esmu ārkārtīgi lepna,» viņa saka.

    «Un vēl es ļoti gribu iedvesmot sievietes, ka 40, 50, 60 vai 70 gadu nekādā gadījumā nav barjera tam, lai labi izskatītos vai veidotu attiecības – atrastu savu otru pusi vai vienkārši tiktos ar dažādiem cilvēkiem,» piebilst Jurkāne.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē