• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 12. līdz 18. decembrim

    Horoskopi
    Ieva
    Ieva
    12. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Vienmēr dzirksteļojošais Auns, tuvojoties gada beigām, iespējams, sajutīs vieglu nogurumu, jo būs iztērējis pārāk daudz enerģijas. Labs laiks pārdomām, apcerei, paveiktā izvērtēšanai!

    Darbus darīsi sev neraksturīgi laiski un rāmi. Mācēsi sadarboties ar citiem, ieklausīties viņos, saskaņot viedokļus, katrā saskatot būtiskāko. Liekot to visu lietā, vari uzsākt visām pusēm izdevīgu sadarbību.

    Romantiskajās attiecībās tev jāmāk gan sevi pasniegt, gan otru novērtēt.  Kādam skabargainam posmam tavā dzīvē var pienākt beigu posms – nemēģini noturēt to, kas īstenībā jau sen aizgājis. 

    • Veiksmīgs  15., 16. un 17. decembris.

    Vērsis

    Lēnām un akurāti virzīsies pa savu plānu un ieceru lielceļu. Skaidri apjautīsi gan savas kļūdas, gan veiksmes. Teju viss, ko darīsi, izdosies ar apskaužamu vieglumu. Var nākties pieņemt drosmīgus lēmumus.

    Profesionālajā ceļā var būt arī situācijas ar stresa pilnu mīnusa zīmi, tomēr tās tevi maz uztrauks. Līdzcilvēki nemitīgi pieprasīs tavu uzmanību, kas šobrīd jāvelta augstākiem mērķiem. 

    Privātajā dzīvē miera mūs maz, jo emocijas sitīs augstu vilni. Mēģini apslāpēt savu ego un nedaudz atkāpties no saviem stigrajiem principiem. Pirms rīkojies un runā, ievelc dziļu elpu.

    • Veiksmīgs 13. un 18. decembris.

    Dvīņi

    Būsi gatava kaut kam jaunam un dzirksteļojošam. Gribēsi elpot brīvi un aizrautīgi baudīt piepildītu dzīvi. Iespējami tādi notikumi, kas mierīgo ikdienas ritmu iegriezīs pavisam citos tempos.

    Emocionāls nemiers būtiski ietekmēs darba rezultātus, tāpēc, lai vai kādas darbā gadītos situācijas, jālūko saglabāt mieru un smaidu sejā – arī tad, ja visi kolēģi krīt uz nerviem un zīmulis nemitīgi lūst.

    Mīlestības un kaislību valgos esošajām – baudas pilnbrieds. Nedēļa, kas var piešķilt jaunu dzirksteli intīmajai dzīvei. Ja vēl esi lielās mīlas gaidās, Amora bulta var skart tieši tevi.

    • Veiksmīgs 12. un 17. decembris.

    Vēzis

    Enerģijas būs daudz, bet aktīvi darbosies tikai tajos virzienos, kas tuvi tev pašai. Lai gan nemitīgi būsi darbībā, nevienu lieku kustību neizdarīsi, svarīgas būs tikai pašas intereses.

    Jāturpina nostiprināt pamatus tam, kas rūpīgi būvēts. Pati savām acīm ieraudzīsi ieguldītā darba spožos rezultātus. Jāpacenšas uzlabot lietišķo attiecību kvalitāti. 

    Lai vai ko tu darītu, visas tavas domas un sapņi būs saistīti ar romantiskām attiecībām, īpaši tad, ja tās izveidojušās nesen vai vēl nemaz tā īsti nav sākušās. Varbūt pamanīsi kādu īpašu cilvēku savā tuvākajā apkārtnē.

    • Veiksmīgs 13. un 14. decembris.

    Lauva 

    Jo neatlaidīgāk kāpsi augšup, jo tālāk tiksi. Tikai ņem vērā, ka katrs pakāpiens prasīs arvien lielāku piepūli un koncentrēšanos. Iespējami traucējoši apstākļi vai cilvēki, kas kavēs ceļā uz mērķi.

    Ja kādā situācijā īsti nesapratīsi kā rīkoties, palīdzēs zināšanas un pieredze, pasakot priekšā, kurš risinājums labākais. Ar vieglumu un prieku pieņemsi tev uzticētu jaunas atbildības devu. 

    Jaunas iepazīšanās tavai dzīvei piešķirs piesātinājumu. Īstais laiks pārtraukt tādas attiecības, kas sevi jau sen izsmēlušas, izdosies izšķirties draudzīgi, saglabājot patīkamu pēcgaršu. 

    • Veiksmīgs 15., 16. un 17. decembris.

    Jaunava 

    Miljons mazu darīšanu ēdīs nervu šūnas nost bez sāls, līdz lielajām lietām rokas neaizsniegsies, lai cik tās būtu svarīgas. Savaldi mēli, lai uzturētu mierīgas attiecības ar līdzcilvēkiem.

    Tevi būs apsēdusi doma, ka citiem neko uzticēt nevar, jo neviens īsti neko neprot. Tā uz priekšu tikt būs grūti. Jācenšas ieraudzīt, kuram kolēģim ir lielāks potenciāls, un jāuztic viņam mazie darbi. 

    Pievērsi acis un ļausi, lai par tevi parūpējas izredzētais. Attiecībās aktuāla būs paļaušanās un uzticēšanās tēma, iespējamas provokācijas ar mērķi vēlreiz pārliecināties par otra uzticību.

    • Veiksmīgs 12. un 18. decembris.

    Svari 

    Svarīgākie būs tavi tuvinieki un draugi. Sabiedrībā iesi nelabprāt, taču ar prieku nodosies sirsnīgām sarunām un mīļai kopā būšanai. Esot kopā ar sev tuviem cilvēkiem, uzzināsi un sapratīsi daudz vērtīga.

    Profesionālajā jomā var būt asas viedokļu apmaiņas, uz savas ādas jutīsi konkurences un svešas taisnības ietekmi. Svarīgākais – saglabāt pareizo attieksmi pret šiem apstākļiem un notikumiem.

    Šis ir īstais laiks, lai veltītu savu uzmanību attiecībām, kas ikdienas skrējienā apsitušās pret asajiem stūriem. Veltiet viens otram laiku un dariet to maigā un intīmā gaisotnē!

    • Veiksmīgs 12. un 16. decembris.

    Skorpions  

    Gaidāma sīva konkurence profesionālajā ceļā, turklāt pretinieki būs spēcīgi un līdzvērtīgi. Šis dinamiskais fons palīdzēs tev saprast, ko patiešām vēlies sasniegt, un noteikt konkrētus mērķus.

    Šonedēļ teju viss būs atkarīgs tikai no tevis – no tava spēka, drosmes, pārliecības un diplomātijas spējām. Liela nozīme būs arī labām idejām. Izvērtē kļūdas un pieslīpē jaunās vīzijas.

    Personīgajā dzīvē vairies no sakāpinātām emocijām, izteicieniem augstos toņos un lēmumiem, kas balstīti uz nokaitētām emocijām. Šis nav tas laiks, kad vajadzētu sākt īstenot pārmaiņas!

    • Veiksmīgs 13. un 14. decembris.

    Strēlnieks

    Būvēsi sapņu pilis, ļausies neprātīgiem plāniem un notikumiem un baudīsi visu, ko vien dzīve piedāvās, brīžam pavisam aizmirstot par pelēko un garlaicīgo zemi sev zem kājām.

    Idejas un plāni dzims cits pēc cita, orientēsies galvenokārt uz radošo pusi, nevis uz konkrētiem rezultātiem. Ja laikus pagūsi noķert labu ideju un atrast kādu, kas to spēj pie zemes noturēt, tai garantēts skaists mūžs. 

    Raiba nedēļa arī privātajā jomā. Tiem, kas laimīgi dzīvo roku rokā, ieteicams tāpat turpināt. Un pat ja sirds tieksies nobaudīt kādu augli no sveša dārza, šī vēlme ātri vien pāries.

    • Veiksmīgs 15., 16. un 17. decembris.

    Mežāzis

    Ar lielu uzrāvienu turpināsies iesāktais kontaktu dibināšanas un komplimentu saņemšanas maratons. Tikai pārlieku nepārvērtē sevi un nesāc celt degunu mākoņos – bravūra šim laikam nepiestāv.

    Pilna pārliecības virzīsies augšup pa karjeras kāpnēm. Iespējams, no vietas izkustēsies kāds ilgi gaidīts un lolots projekts. Ir laiks spert lielo soli un sākt tā īstenošanu! 

    Mīlas lietās brīžiem kursies kvēli ugunskuri, dažām var būt pat krāšņi salūti. Uzmanības apliecinājumu no pretējā dzimuma puses netrūks. Vari saņemt bildinājumu vai arī pati spert pirmo soli un to izteikt.

    • Veiksmīgs 13. un 18. decembris.

    Ūdensvīrs

    Piepildīts un aizraujošs laiks. Optimisms bruģēs ceļu veiksmīgai profesionālajai darbībai un dos enerģiju, pavērsies iespējas demonstrēt savas zināšanas un talantus. Viss, ko darīsi, būs spilgts un pamanāms. 

    Līdzšinējā diezgan vienmuļajā darba ritmā gaidāmas veselīgas un patīkamas pārmaiņas. Iespējams, sāksies aktīva rosība, taču tas viss prasīs no tevis izturību un koncentrēšanos.

    No sajūsmas un uzmanības apliecinājumiem neizvairīsies. Mīlestība gluži vai pludos pāri malām, paredzami arī romantiski piedzīvojumi, ilgosies pēc nebijušām sajūtām. Iespējama jauna iepazīšanās.

    • Veiksmīgs  12. un 18. decembris.

    Zivis 

    Šī nedēļa būs kā šūpoles – vienā mirklī tevi nesīs uz augšu, bet jau nākamajā raus uz leju. Vien uz īsu mirkli varēsi justies droši par situāciju, kurā atrodies, taču jau drīz nonāksi pavisam citos apstākļos.

    Darbā būs vajadzīga krietna deva pacietības. Vari sastapties ar situācijām, kuras mulsinās, radīs daudz jautājumu bez atbildēm. Komunikācija ar cilvēkiem var būt piņķerīga, tajā būs daudz sakāpinātu emociju.

    Sirsnīgs un mīļš laiks ģimeniski noskaņotajām. Tuvie cilvēki pulcēsies ap tevi, gribēdami rast mierinājumu un sasildīties tavā mīlestībā un sirsnīgumā.

    • Veiksmīgs 13. un 14. decembris.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē