• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 30. janvāra līdz 5. februārim

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Veiksmīga nedēļa radošiem, izaicinošiem un neparastiem projektiem, mākslas un kultūras pasākumiem. Var būt grūtības komunikācijā ar līdzcilvēkiem. Mācies novērtēt to, kas tev ir!

    Darbā var būt situācijas, kad šķiet – netiec ne soli uz priekšu un visas durvis tev ir aizvērtas. Netērē velti spēku, lai atrastu rezerves ieeju, vienkārši pievērsies kam citam. Vērtīgus padomus sniegs kāds vīrietis. 

    Var būt tendence visu izlemt partnera vietā un pieprasīt no viņa sev vēlamu rīcību. Tas var radīt saspīlējumu attiecībās, taču tas nebūs ilgstošs. Aktuālas var kļūt senas problēmas. 

    • Veiksmīgs  30. un 31. janvāris, 4. februāris.

    Vērsis

    Gremdēsies dziļās emocijās. Sev apkārt velēsies redzēt pēc iespējas mazāk cilvēku, viņu teiktais tevi garlaikos, būs grūti atrast kopīgu valodu ar svešiniekiem. Atrodi laiku pastaigām!

    Tev nav viss jāizdara kāda cita vietā, tomēr pasaule taps gaišāka, ja sniegsi citiem atbalstu un iedrošināsi. Svaigas idejas un iedvesmu smelsies kino vai grāmatās. Piefiksē šīs idejas!

    Seksuālās enerģijas piesātināts laiks! Liec lietā savu šarmu un pašpārliecību, lai panāktu, ka viss notiek tieši tā, kā esi iecerējusi. Velti laiku sev, ieklausies savās vēlmēs. 

    • Veiksmīgs 2. un 3. februāris.

    Dvīņi

    Mazāk uzmanības veltīsi pienākumam, vairāk – dzīves priekiem un sev tuvajiem cilvēkiem. Lai gan emocijas virmos strauji kā latīņu deju ritmos, nozīmīgi lēmumi jāpieņem ar vēsu prātu.

    Lielāko daļu tava laika aizņems ikdienišķi un diezgan neinteresanti darbiņi. Iepriekš saplānotā dienas kārtība var strauji mainīties, tāpēc nāksies būt elastīgai, lai piemērotos situācijām un neapjuktu.

    Atplauksi mīlestības jūtām, ļausies emocionāliem un romantiskiem piedzīvojumiem, tev svarīgas būs mīļotā cilvēka vēlmes un izjūtas. Dzīvi interesantu padarīs jaunas satikšanās un iepazīšanās.

    • Veiksmīgs 3., 4. un 5. februāris.

    Vēzis

    Svarīgākais tev būs rūpes par savu ģimeni un tās labsajūtu. No sirds priecāsies par citu panākumiem, tieksies pēc tādu cilvēku sabiedrības, kas izstaro mieru un mīlestību. Vari plānot atvaļinājumu.

    Uzņemsies papildu pienākumus, ļausies ideju straumei, turklāt liela daļa no tām būs reālas un īstenojamas. Vari ļaut fantāzijai vaļu! Veiksmīgas būs sarunas par nākotnes plāniem un iecerēm.

    Dosi priekšroku rāmai būšanai ģimenes lokā, labprāt pavadīsi laiku kopā ar bērniem un vecākiem. Būsi gatava izrunāties un arī uzklausīt. Lielisks laiks, lai sakārtotu kādas sev svarīgas attiecības.

    • Veiksmīgs 1. un 5. februāris.

    Lauva 

    Teju vai kā pēc burvja nūjiņas mājiena tavā dzīvē sāks notikt sen gaidītas pārmaiņas un pavērsieni – varbūt tiksi pie kārotā amata vai saņemsi algas pielikumu, varbūt tevi bildinās.

    Pateicoties tavai aktīvajai darbībai, var izdoties saviem projektiem un idejām piesaistīt interesentus. Par tavām prasmēm liecinās izcili paveikts darbs, tikai raugies, lai kvalitāte būtu nemainīgi augsta.

    Pratīsi uzklausīt savu mīļoto, lai vai cik apnicīgi tas brīžiem šķistu. Ieteicams vairāk laika pavadīt divatā, vislabāk – neparastos apstākļos. Jaunas attiecības var veidoties uz draudzības bāzes. 

    • Veiksmīgs 30. un 31. janvāris.

    Jaunava 

    Garastāvoklis būs atkarīgs no tā, cik veiksmīgi izdosies īstenot iecerēto bet enerģija vairosies strādājot. Būs situācijas, kurās skaidri apjautīsi – izdarītais ir tikai sākums kaut kam vēl nozīmīgākam.

    Nebaidies darīt lietas, ko nekad agrāk neesi darījusi, uzņemies arī neparastus pienākumus. Vien no tevis un tavas aizrautības būs atkarīgi nākotnes procesi – neatlaidīgi bīdi tos sev vēlamā virzienā.

    Dienas gaismā var parādīties savulaik neizrunātas situācijas un mieru traucējošas emocijas. Nesteidzies pieņemt emocionālus lēmumus! Atklāta izrunāšanās mainīs situāciju un noskaņu.

    • Veiksmīgs 1., 2. un 3. februāris.

    Svari

    Saņemsi tik apjomīgu informācijas daudzumu, ka nāksies to šķetināsi vaļā pamazām, atsijājot vērtīgo. Apkārt būs daudz cilvēku – mēģini saskatīt, kuri tikai lūko gūt no tevis kādu labumu.

    Svarīgi būs atrast kompromisus, lai apmierinātas būtu visas iesaistītās puses. Sarunas par naudu caurvīs daudzsološi, taču neskaidri nosacījumi. Atvēli lietišķajām sarunām pietiekami daudz laika.

    Robežas, uzdrīkstēšanās un uzticēšanās būs aktuālas tēmas attiecībās starp diviem mīlošiem cilvēkiem. Brīvās šajā nedēļā var izdarīt savu liktenīgo izvēli. To, cik tā būs pareiza, rādīs laiks.

    • Veiksmīgs 4. un 5. februāris.

    Skorpions  

    Enerģijas būs gana daudz, tomēr jābūt saudzīgai pret sevi un jāseko līdzi tam, kur to tērē un kam atdod. Nevajadzētu mesties darbos līdz ausīm, bet vērot, kā viss notiek pats no sevis. 

    Varēsi baudīsi sava darba augļus, tomēr ilgi gozēties labi padarīta darba sajūtu saulītē neizdosies. Pievērs uzmanību detaļām un sīkumiem – tie var izrādīties būtiski un pat izšķirīgi ilgtermiņā.

    Attiecības būtiski ietekmēs tavs emocionālais stāvoklis. Ideāli būtu abiem doties kopīgā atpūtā un atslēgties no ikdienas rūpēm. Var būt situācija, kas prasa bezkompromisu piekāpšanos. 

    • Veiksmīgs 2. un 5. februāris.

    Strēlnieks

    Tavā dzīvē ienāks jaunas iespējas un cilvēki. Acis mirdzēs priekā par gaidāmajām pārmaiņām, nebaidīsies spert soli tām pretī arī tad, ja nezināsi, kas tam sekos.

    Daudzsološs laiks jaunu projektu un ideju virzībai. Jābūt pārliecinātai par savām idejām, jārīkojas konkrēti un pat mazliet agresīvi, lai tās īstenotu. Iespējams, labāk veiksies vienatnē, nevis kopā ar vēl kādu.  

    Saskanīgas attiecības daudz palīdzēs, lai gūtu panākumus darbā un sabiedrībā. Ja esi brīva, tevi interesēs vienīgi savstarpēji izdevīgas, ērtas attiecības bez jebkādiem nosacījumiem un pienākumiem.

    • Veiksmīgs 3. un 5. februāris.

    Mežāzis

    Būs izteikta intuīcija, kas pateiks priekšā, kā gūt panākumus, – zināsi, kurp jāiet un kas jādara, būsi gatava uz ļoti daudz ko, lai gan tik ļoti nemaz nebūs jācenšas, viss izdosies it kā pats no sevis.

    Ļoti labs laiks sarunām – izdosies vienoties gan par izdevīgiem nosacījumiem un ilgtermiņa projektiem, gan par ikdienišķi praktiskiem procesiem darba gaitā. Īpaši vērīgi jāizturas pret naudas tēmu.

    Tava pievilcība var piesaistīt līdz šim nepazīstamu vīriešu acu skatienus. Brīvajām tas var sagādāt daudz prieka un romantiskus piedzīvojumus. Gribēsi savu mīlas dzīvi paturēt noslēpumā.

    • Veiksmīgs 1. un 2. februāris.

    Ūdensvīrs

    Tava klātbūtne un viedoklis būs vajadzīgi teju vai visiem vienlaikus. Piemērots laiks, lai sakārtotu iepriekš nepabeigtas lietas un veiktu lielo revīziju gan profesionālajā jomā, gan personīgajā dzīvē.

    Atsevišķi notikumi liks izvērtēt līdzcilvēku uzticību un lojalitāti. No kolēģiem vai partneriem vari sagaidīt pilnīgi pretēju rīcību tai, par ko iepriekš vienojāties. Visām situācijām tiksi cauri sveikā, ja saglabāsi mieru.

    Būtiski būs atrast personīgo telpu un laiku tikai sev. Lai tas izdotos, jābūt atklātai pret savu dzīvesbiedru, jāatklāj viņam visas savas kārtis un jāuzticas.

    •  Veiksmīgs  3., 4. un 5. februāris.

    Zivis 

    Veiksmīgs laiks teju visās dzīves jomās. Saņemsi atbalstu no ģimenes un draugiem, būs iespēja baudīt gan panākumus profesionālajā jomā, gan harmoniju attiecībās, gan atrast mirkļus, ko dāvināt tikai sev.

    Darba dzīvē gaidāma liela rosība, iespējama apstākļu maiņa. Vērtīgākais resurss būs spēja visā šajā notikumu ņirboņā saglabāt saliedētas un saskanīgas attiecības.

    Lai gan daudz enerģijas izplēnēs darbā, izdosies pabaudīt arī mierīgu mājas dzīvi. Brīvajām var rasties vairākas interesantas iespējas iepazīties, tomēr intuīcija teiks priekšā, ka prātīgāk būtu nogaidīt.

    • Veiksmīgs 31. janvāris un 5. februāris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē