• Kurā dienā zvaigznes tev sola veiksmi? Horoskops no 30. aprīļa līdz 6. maijam

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Astroloģisko prognozi tuvākajām dienām iesaka astroloģe RITA MUIŽNIECE.

    Auns

    Dzirksteļosi dzīvespriekā. Daudz domāsi par tuvākiem un tālākiem dzīves mērķiem un iecerēm, daudz arī izdarīsi. Attiecībās ar tuviniekiem jānosaka robežas – jāzina, kurā mirklī pateikt nē. 

    Uz daudzām lietām profesionālajā jomā paskatīsies pavisam citādi nekā līdz šim. Nebaidies spert soli tur, kur vēl nekad neesi bijusi! Uz problēmām mēģini paraudzīties kā uz ko aizraujošu, kas dod vērtīgu pieredzi.

    Mazāk runāsi pati, vairāk ieklausīsies otrā cilvēkā, iedziļināsies viņa izjūtās, mēģinot atrast kopsaucēju. Tavs skatījums uz attiecībām kļūs līdzsvarotāks un objektīvāks.

    • Veiksmīgs 30. aprīlis, 1. un 5. maijs.

    Vērsis

    Dzīvīgs un aktīvs laiks. Tev patiks izbaudīt uzmanību un saņemt atzinības vārdus. Mēģini atstāt par sevi labu iespaidu nevis ar vārdiem, bet ar darbiem. 

    Nebūs laiks atslābt un baudīt pavasari. Ideju būs ļoti daudz, un būs arī gana enerģijas, lai tās visas īstenotu. Neskrien pakaļ visiem vējiem, pakavējies pie kaut kā viena, kur iedziļinies pamatīgi.

    Mīlas dzīve var mazliet sašūpoties, jo šai savas dzīves jomai veltīsi pārāk maz uzmanības. Brīvās raidīs skatienus uz visām pusēm, taču bez cerētā rezultāta. Nepieņem emocionālus lēmumus!

    • Veiksmīgs 2., 3. un 6. maijs.

    Dvīņi

    Ļoti mainīgas emocijas, var uznākt arī apātija un nespēks, tomēr tas netraucēs veidot lielus plānus. Veiksies it visā, kam pieķersies. Rīkojies enerģiski, taču saudzīgi pret sevi. 

    Jāpilnveido savas profesionālās iemaņas. Situācijas šajā nedēļā var parādīt, kādas zināšanas tev vēl nepieciešamas un ar kuriem cilvēkiem būtu kopā jāstrādā. Neskaidrības, kas vijušās ap tevi, atrisināsies pašas no sevis. 

    Mīlas jomā gaidāmi skaisti un baudpilni notikumi. Brīvās saņems gūzmu pozitīvu emociju un daudz uzmanības. Attiecībās esošajiem pavērsies iespēja īstenot abiem kopīgu sapni.

    • Veiksmīgs 4., 5. un 6. maijs.

    Vēzis

    Laiks noteikt prioritātes un atrast līdzsvaru starp darba dzīvi un atpūtu, starp pienākumiem un to, kas sagādā prieku. Noteikti atrodi laiku tam, kas ir svarīgs tev pašai.

    Būs ar pilnu jaudu jāiesaistās aktuālajos procesos darbā. No tevis tiks prasīta liela atbildība un uzdrīkstēšanās. Rīkojies gudri, pieņem pārdomātus lēmumus, bet atļaujies arī izteikties skaļāk. 

    No jauna svarīgs var kļūt kāds notikums no pagātnes vai arī mieru nedos atmiņas – ar to jātiek galā, lai tiktu uz priekšu. Izdosies atšķetināt attiecību pinekļus, kas ilgstoši traucējuši justies brīvi un viegli.

    • Veiksmīgs 3. un 6. maijs.

    Lauva 

    Uzmanības centrā būs ģimene, tās labsajūta un sirsnīgas attiecības. Jaunās nedēļas sākumā vari pieņemt nozīmīgus lēmumus kā personīgajā, tā arī profesionālajā dzīvē. 

    Tavu situāciju darbā būtiski var ietekmēt cilvēki ar varu un vārdu. Kāda vērtīga pieredze ļaus paskatīties uz savu veikumu no pavisam cita skatpunkta. Neuzsāc vairākus darbus vienlaikus, vispirms pabeidz iesākto.

    Gaidāmi raibi un aizraujoši notikumi, iepazīšanās ar interesantiem cilvēkiem. Brīvās var nomainīt līdzšinējo vidi un sabiedrību, lai iepazītos ar cilvēkiem, kas domā un dzīvo pavisam citādi.

    • Veiksmīgs 30. aprīlis, 1. maijs.

    Jaunava 

    Notikumi būs kā zebras krāsojums – būs gan melnās, gan baltās joslas. Svarīgi spēt mierīgi reaģēt un pielāgoties strauji mainīgajām situācijām. Var pietrūkt laika tam, kas tev pašai svarīgs. 

    Radošs, piepildīts periods profesionālajā jomā. Jau esošajiem pienākumiem var piepulcēties jauni izaicinājumi, un acis aizrautībā mirdzēs par visu. Sargies no pārslodzes un sevis šaustīšanas par to, ka nevari visu paspēt.

    Attiecībās būtiskākais būs savstarpēja uzticēšanās un atbalsts. Īstais laiks, lai ar darbiem un vārdiem parādītu cik svarīgi un nepieciešami viens otram esat.

    • Veiksmīgs 2., 3. un 6. maijs.

    Svari

    Būsi pozitīvu emociju piepildīta, labi jutīsies pašreizējā notikumu plūsmā. Saņemsi atbalstu, baudīsi veiksmi un izdošanos visā, ko darīsi ar mīlestību. Tevi atzinīgi vērtēs darba devējs vai kāds tev īpašs cilvēks.

    Prasmīgi pamanīsies daļu savu pienākumu deleģēt citiem. Ja tev ir savs bizness, sevišķi liela uzmanība jāvelta finanšu plūsmas plānošanai un pārraudzībai.

    Tevi var ieraut intrigu tīmekļos, var rasties pārpratumi un domstarpības attiecībās. Acumirklīgu emociju vadīta, vari uzsākt dēku bez ilgām saistībām. Mēģināsi atlikt jebkādu nopietnu jautājumu pārrunāšanu.

    • Veiksmīgs 4., 5. un 6. maijs.

    Skorpions  

    Vērtēsi savu līdzšinējo darbību un plānosi nākamos soļus ceļā uz panākumiem. Atradīsi risinājumu jautājumam, kas bija iestrēdzis krustcelēs, un tas var būt pavisam citāds, nekā ierasts. ** Asinis uzsitīs konkurenti, var sākties cīņa par savu vietu zem saules. Alksi pierādīt savu kompetenci un zināšanas, tikai lūko, lai netiktu pārkāpti savi un citu cilvēku vērtību pamatprincipi.

    Atver savu sirdi! Gaidāmi aizraujoši piedzīvojumi, ja vien pati nemēģināsi norobežoties no visa jaunā un neierastā. Brīvajām iespējama tik kaislīga satikšanās, ka zeme ar debesīm savīsies cieši kopā.

    • Veiksmīgs 3. un 6. maijs.

    Strēlnieks

    Tavas zināšanas un atbalsts būs vajadzīgs gan tuviem, gan tāliem, svarīgi vien neizbārstīt sevi sīkumos un nemēģināt glābt pasauli. Izvairies dot un uzklausīt nereālus solījumus.

    Vari saņemt piedāvājumu, kas tavu dzīvi var sagriezt kājām gaisā, solot jaunas izjūtas un neticamu izaugsmi. Ilgi apsvērsi, domāsi, šaubīsies – neļauj emocijām ņemt virsroku pār saprātu.

    Attiecībās esošie pa dzīvi soļos, cieši rokās sadevušies, pilnīgā vienprātībā par saviem mērķiem. Brīvās plandēs vieglprātīgos dzīves vējos, īpaši nemeklējot nopietnu iepazīšanos, tomēr var būt liktenīga satikšanās.

    •  Veiksmīgs 30. aprīlis, 1. un 5. maijs.

    Mežāzis

    Īstais laiks pievērsties pašai sev, atklāti izvērtējot un nopietni pārdomājot prioritātes un mērķus. Brīvdienās vari ļaut vaļu aizraujošu ideju īstenošanai, piedzīvojumu garam un trakām izklaidēm. 

    Darbā rāms periods, bez lieliem pavērsieniem un izrāvieniem. Ja vien tas ir iespējams, vērts uz brīdi savus pienākumus uzticēt citiem, lai uz notiekošo paraudzītos no malas un atrastu jaunus risinājumus.

    Attiecības, kas līdz šim bijušas tikai draudzīgas, var uzņemt jaunus apgriezienus un ieiet pavisam citās sliedēs. Likteņa pavērsieni var iedarbināt procesus, kam jau sen bija jāsākas.

    • Veiksmīgs. 2., 3. un 6. maijs.

    Ūdensvīrs

    Iespējamas situācijas, kurās nepieciešama tieši tava dalība. Iespēju laiks, kad viss atkarīgs no tā, cik aktīvi iesaistīsies un kā mācēsi parādīt savas prasmes. Rīkojies pārdomāti, nevis agresīvi!

    Vari attīstīt savas idejas, plānot un būvēt sapņu pilis. Jo augstāk tēmēsi, jo vairāk iespēju pati sev pavērsi. Vari arī satikt cilvēkus, kas dos nenovērtējamus padomus.

    Privātajā dzīvē valdīs neliels haoss. Jāsakārto savas dzīves pamati, lai vari doties uz priekšu tajā virzienā, kur aicina sirds. Var būt slepenas un mīklainas satikšanās, pastāv iespēja tikt iesaistītai mīlas trijstūri.

    • Veiksmīgs  4., 5. un 6. maijs.

    Zivis 

    Būsi sabiedriski aktīva, iesaistīsies notikumos, mēģināsi īstenot savas vēlmes un vajadzības apgūt kaut ko jaunu. Notikumi kārtosies it kā paši bez sevis, bez īpašas viļņošanās. 

    Profesionālajā jomā būs vajadzīga uzdrīkstēšanās, atbildības uzņemšanās un ļoti koncentrēta rīcība. Tikai ar neatlaidīgu darīšanu tiksi tuvāk iecerētajam. Aizraus kāda ideja, tā dos pamatīgu enerģijas devu darbībai. 

    Brīvās daudz laika veltīs domām par savu izredzēto, taču tālāk par sapņiem un fantāzijām netiks. Tavas ieilgušās pārdomas mīļotajā cilvēkā var radīt šaubas par taviem nodomiem un vēlmēm.

    • Veiksmīgs 3. un 6. maijs.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē