• Ģirts Ķesteris: Kļūt par vectētiņu ir citādi nekā audzināt paša bērnus

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    7. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Daudzus gadus Dailes teātra aktieris tika ierindots Latvijas iekārojamāko brīvo vīriešu topos, bet šogad sācis pretendēt uz seksīgā vectētiņa titulu.

    Martā kinorežisors Pauls Ķesteris un viņa mīļotā sieviete Madara Ramane padarīja par vectētiņu šarmanto aktieri Ģirtu Ķesteri. Nu viņam ir mazmeitiņa Alma Helēna. «Vectētiņa atbildība, protams, ir lielāka. Esmu priecīgs un pat laimīgs,» par jauno statusu gala nogalē saka Ģirts. Viņš atzīst – kļūt par vectētiņu ir citādi nekā audzināt paša bērnus.

    «Pieļauju – kad mazmeita sāks ar mani runāt, būšu vēl emocionālāks. Ko es varu iemācīt astoņus mēnešus vecam ķiparam? Vēl neko. Bet kaut kāda izjūtu apmaiņa notiek. Gaidu, kad varēšu ar mazo Almu apēst pirmo saldējumu, doties pirmajā pastaigā, kopā noskatīties multeni. Sāku sevi radināt pie domas, ka tas viss būs,» teic aktieris. Valstī esošo ierobežojumu dēļ opīša un mazmeitas tikšanās nav tik biežas, kā gribētos. Lielākoties saziņa tiek uzturēta ar telefona palīdzību.

    «Mazmeitas video man tiek sūtīti nepārtraukti! Tā nu esmu nemitīgā kontaktā – redzu, kā mazmeita attīstās, dzīvo un drīzumā arī sāks staigāt. Plānam tuvojamies,» pasmaida aktieris.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē