• FOTO: Pašmāju slavenības sildās ārzemēs

    Slavenības
    Gita Vīksne
    20. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram, Facebook
    Kad Latvijā jau iestājies rudenīgi vēss laiks, daudzi vēl steidz pagarināt vasaru, izmetoties peldkostīmos siltajās zemēs.

    Elita Mīlgrāve bauda bēgumu Portugālē

    «Paisumi un bēgumi, kas atklāj neparastu dabu un mežonīgus okeāna izgrebtus dzeltenus akmens krastus,» okeāna krastā Portugālē saules peldes bauda ierakstu kompānijas Mikrofona ieraksti valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve.

    «Esam jau adaptējušies +27 grādu karstumā, un brīvdienas var turpināties,» dodoties izbraucienā ar katamarānu, priecājas viņa. 

    Ina Avlaseviča un Sandis Ozoliņš bauda romantiku Dubaijā

    «Daudz laimes dzimšanas dienā ļoti īpašam vīrietim,» kādreizējo hokejistu un Stenlija kausa ieguvēju Sandi Ozoliņu 49. jubilejā Dubaijas pludmalē sumina viņa draudzene modele Ina Avlaseviča.

    Rūta Dvinska satiek miljardieri Kapri

    «Ja tev kāds saka, ka šī ir īpaša sala, tici viņam,» par atpūtu Kapri salā saka kanālā STV Pirmā raidījuma Māmiņu klubs vadītāja Rūta Dvinska. Viņa, vizinoties ar jahtu apkārt Kapri salai, satikusi… miljardieri. «Starp citu, Andrejs arī bija Kapri piestājis. Tas, kurš Meļņičenko. Viņam arī lielākā buru laiva pasaulē, saukta lakoniski par A. Andrejs vispār tāds pieticīgs džeks, nemīl ārišķības,» apbrīnojot Krievijas miljardiera Andreja Meļņičenko jahtu, atzina viņa.

    Aminata Savadogo atpūšas Korfu salā

    «Brīvdienas ir sākušās,» peldoties Jonijas jūrā, kas apskalo gleznaināko Grieķijas salu – Korfu, līksmo dziedātāja Aminata Savadogo.

    Kristīne Virsnīte sildās sēravotā Itālijā

    «Ūdens ir silts kā vannā, plus 37,5 grādi, sēra smaka ir ļoti minimāla un netraucējoša, apkārt Toskānas pakalni, kuros tikko novākta graudu raža,» izbaudot karstos sēravotus Terme di Saturnia Itālijā, atklāj TV raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte. Kristīne atzīst – atpūtnieku bari viņu nesatrauc.

    «Absolūti visi ir palaiduši brīvībā savu iekšējo bērnu, ļaujoties laiskam un jautram plunčim, nepievēršot uzmanību tam, kas esi vai kāds esi. Tava ķermeņa izmēram, krāsai, formām vispār nav nozīmes, te viss ir par prieku,» pārliecinājusies viņa.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē