• Fitnesa treneris Valdmanis atklāti par jauno mīlu un gaidāmo mazuli

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    15. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    «Pirmajā kovida vilnī mana laulība tika šķirta, otrajā sākās manas attiecības ar Jekaterinu. Tagad plānots, ka mūsu bērniņš piedzims augusta beigās,» PDz stāsta fitnesa treneris.

    Ja bērns piesakās, tātad tā vajadzēja

    Fitnesa treneris Gints Valdmanis septiņus gadus bija laulībā ar permanentā grima speciālisti un fitnesa skaistuli Jutu Valdmani. Gints atceras – kad abi pērn paziņoja, ka ies šķirtus ceļus, daudzas dāmas vēlējušās iekarot viņa sirdi. Tomēr liktenīgā izrādījās satikšanās ar fitnesa un uztura speciālisti Jekaterinu Sidorovu.

    «Uzmanība no pretējā dzimuma bija ļoti liela, un vasara bija karsta. Tomēr Jekaterina, kā saka – mani savāca un nolika pie vietas. Nav tā, ka bērns bija plānots. Varbūt no viņas puses bija, kas to lai zina,» pasmaida Gints un saka – apziņa, ka kļūs par tēti, ir pacilājoša satraukuma pilna. Veids, kā viņš par to uzzinājis, gan bijis ļoti amizants.

    «Jekaterina man atsūtīja ziņu: «Uztaisīju testu, un tas ir pozitīvs!» Es sapratu, ka viņa runā par kovidu. Fitnesa zāles tolaik bija vaļā, un es nodomāju – ak Dievs, man taču bija saskare ar tik daudziem cilvēkiem! Taču es precizēju: «Tu par kovidu?» Kad izdzirdēju, ka par grūtniecību, atviegloti nopūtos,» smejas Gints.

    Kad pāris uzzināja, ka viņiem būs mazulis, attiecības nonāca jaunā līmenī. «Tieši ap to laiku sākās strikti ierobežojumi, tādēļ nolēmām uzsākt kopdzīvi. Taču īstenībā jau tad, kad Jekaterina ieminējās, ka krūtis kļuvušas ļoti jutīgas, man viss bija skaidrs,» stāsta Gints.

    «Atrast iemeslu, kādēļ atlikt bērna ienākšanu savā dzīvē, var vienmēr.

    Bet, ja bērns piesakās, tātad tā vajadzēja,» spriež viņš.

    Kad Gints paziņoja, ka būs tētis, daudzi viņam atgādināja vēl pirms nepilna gada pausto, ka viņa dzīves scenārijā nav vietas tādām sabiedrības uzspiestajām vērtībām kā idilliska ģimenes dzīve ar bērniem. «Es spriedu pēc tābrīža situācijas, un tagad varu komentēt tikai to, kas ar mani notiek šobrīd. Nekad neesmu apgalvojis, ka mani uzskati nevarētu mainīties. Tie ir atkarīgi no cilvēka man blakus,» atklāts ir viņš.

    Gints saka – kovida laiks, kad īsti nevar ceļot un nodoties daudziem citiem, iepriekš tik pieejamiem dzīves priekiem, viņaprāt, ir ideāls, lai veidotu ģimeni un gaidītu nākam pasaulē mazuli. Fitnesa treneris atzīst, ka domas par gaidāmo bērniņu un jaunās rūpes – visa nepieciešamā sagādāšana dzīvei ar mazuli – neļauj grimt grūtsirdībā par to, ka pašlaik viņš nevar strādāt.

    Bez grūtnieču untumiem

    Gints jau esot izvēlējies pirmdzimtajam vārdu, bet pagaidām to nevēlas atklāt, saka – baidās, ka citi kopēs viņa ideju. «Viņa liktenis jau ir izlemts – kur mācīsies, ko darīs. Kaut dzimums nav vēl precīzi zināms, tomēr pēc sajūtām šķiet, ka būs džeks!» stāsta Valdmanis. Viņa mīļotā sieviete ir ceturtajā grūtniecības mēnesī, jūtas labi, turpina sportot un ar grūtnieču untumiem savu vīrieti nenomoka. Būdama uztura speciāliste, viņa zina, cik svarīgas šajā laikā ir pārdomātas un veselīgas maltītes. Tāpēc atlaides viņa sev nedod.

    «Es to pilnībā atbalstu, jo nekad neesmu sapratis sievietes, kas grūtniecības laikā ēd visu pēc kārtas, piemēram, visādus brīnumus no makdonaldiem. Prātīgāk topošajai māmiņai ir ēst patiešām labu ēdienu, tad viņa gan jutīsies, gan izskatīties labi. Un neveidosies liekais svars, kas pēc tam būs jānomet,» uzsver fitnesa treneris.

    Ideālā sieviete ģimenei

    Valdmanis priecājas, ka Jeļenas personā viņam izdevies atrast savu gara radinieci, jo pāris labi saderot emocionāli, ir saskaņa profesionālos jautājumos, un pat abu sejas vaibsti esot līdzīgi. «Nekad iepriekš nebūtu ticējis, ka tā var notikt – uzreiz radās tā foršā sajūta, ka šo cilvēku pazīsti sen. Tas noteikti ir mūsu līdzīgo iezīmju dēļ. Citi var teikt, ka man šobrīd ir rozā briļļu periods, bet es savā vecumā tam vairs neticu,» saka Valdmanis. Kopā ar Jeļenu mainījušās arī viņa dzīves prioritātes.

    Pēdējā laulības gadā Gints ar bijušo sievu daudz ceļojis pa pasauli un jau tad jutis – gribas piebremzēt. «Dzīves posms ar dauzīšanos apkārt ir beidzies, esmu tam visam izgājis cauri. Esot blakus Jekaterinai, es jūtu, ka varu mierīgi veidot ģimeni un viss būs kārtībā. Zinu, ka no viņas – kā sievietes un mātes – viss būs ideāli.

    Savukārt es cenšos būt maksimāli labs vīrietis viņai, jo iepriekš Jekaterina bija attiecībās ar puišeļiem,» uzskata Gints.

    Viņu simpātiskā tumšmate uzrunājusi ar savu mierīgo dabu, sievišķību, gādību un to, ka tiekšanās pēc materiālām vērtībām viņai nav svarīga. «Zīmolu somiņas un pulksteņi viņai nav vajadzīgi, daudz labprātāk pie katras izdevības braucam pie dabas uzgrilēt gaļu. Varam pat nesarunāties, un tik un tā mums kopā ir forši. Ar viņu arī pats esmu kļuvis daudz mierīgāks un pozitīvāks,» laimīgs ir fitnesa treneris. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē