• Fitnesa treneris Gints Valdmanis atklāti par šķiršanos: Neuzskatu, ka visiem pāriem vajag bērnus

    Attiecības
    Anastasija Kuzminova
    11. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gints Valdmanis ar bijušo sievu Jutu
    Foto: FOTO F64
    Gints Valdmanis ar bijušo sievu Jutu
    Aprīļa beigās izšķīrās Latvijas slavenākais fitnesa skaistuļu pāris – Gints un Juta Valdmaņi. Atklātā sarunā ar PDz Gints pieļauj domu, ka turpmāko dzīvi varētu pavadīt viens.

    Par jaunām attiecībām vēl nedomā

    Kad Juta un Gints Valdmaņi pēkšņi paziņoja, ka nolēmuši šķirt laulību, tas šķita neticami. Viņu dzīve, kurai desmitiem tūkstoši fanu sekoja līdzi sociālajos tīklos, no malas šķita teju ideāla. Viņi apceļoja pasauli, cītīgi trenējās, sniedza kopējas intervijas un izskatījās kā radīti viens otram. Iemeslu, kādēļ šī skaistā bildīte pēkšņi izgaisa, Valdmaņi neatklāja. «Lūgums gan mūsu draugiem, gan citiem respektēt mūsu lēmumu un neuzbāzties ar jautājumiem un vēstulēm,» aicināja viņi, piebilstot, ka viņu attiecības un mīlestība bijusi īsta.

    Ir pagājis mēnesis kopš Valdmaņu paziņojuma, un brīvās dāmas jau manījušas izskatīgā trenera bildi populārajā iepazīšanās vietnē Tinder.

    Gints sarunā ar PDz atzīst – patlaban izbauda brīva vīrieša statusu, un meklēt jaunas attiecības neesot primārais viņa dzīvē. «To nevar ieplānot. Ja cilvēks ienāk tavā dzīvē un iekrīt sirdī, tad viss notiek. Šobrīd nedomāju par to. Kā saka – tinte vēl nav nožuvusi, bet rokās jau šķiršanās apliecība,» atklāts ir viņš.

    Valdmanis apgalvo: «Es neesmu iepazīšanās portālos. Varbūt nākotnē. Esmu arī iepriekš dzirdējis, ka manas bildes piesavinās. Feisbukā var atrast dažādus profilus ar manām bildēm, un par to es neuztraucos.»

    Gints neslēpj – sakārtot domas pēc laulības šķiršanas viņam palīdzējis tēvs, kurš ir psihologs. «Man apkārt ir draugi, kuriem ir līdzīgs pasaules redzējums. Palīdz hobiji un mani divi kaķi. Dažreiz gan ir dīvaina sajūta, jo tomēr mēs kopā ar Jutu bijām deviņus gadus, no kuriem septiņus laulībā,» teic viņš. 

    Cīnās ar dēmoniem un traumām

    Sarunā ar PDz Gints atzīstas – lai nebūtu jāviļas, viņš pieļauj varbūtību, ka savas dzīves lielo mīlu jau ir piedzīvojis. «Ja man nebūs attiecību, vienkārši dzīvošu tālāk.

    Es komfortabli jūtos arī viens, un, ja tā būs līdz mūža galam, būs Ok!. Piepildījums un laime jau nenāk no otra cilvēka.

    Fokusam jābūt uz sevi pašu. Vajag domāt, kā es varu kļūt par labāku cilvēku, kā piepildīt savu ikdienu, nevis cerēt, ka pienāks diena, kad būšu laimīgs. Ir jābūt laimīgam tagadnē,» uzskata fitnesa treneris.

    «Attiecības ir tikai daļa no pilnvērtīgas dzīves. Ja to nebūs, vai man skumt? Esmu izgājis ajavaskas rituālu (īpašs rituāls, kura laikā dzer tropu džungļu augu sulu kombināciju, kas sniedzot nebijušas atklāsmes – PDz) un piedzīvojis savu nāvi, tādēļ saprotu, ka esam šeit uz īsu laiku, un to vajag izmantot lietderīgi,» saka viņš.

     

    Lai gan Ginta profils jau atrodams iepazīšanās vietnē Tinder, viņš saka: «Es neesmu iepazīšanās portālos. Varbūt nākotnē.»
    Lai gan Ginta profils jau atrodams iepazīšanās vietnē Tinder, viņš saka: «Es neesmu iepazīšanās portālos. Varbūt nākotnē.»

     

    Gints atzīst – kad beidzās viņa un permanentā grima speciālistes Jutas mīla, viņš nolēma piestrādāt pie sava rakstura īpašībām, lai neatkārtotu attiecībās pieļautās kļūdas. «Vēlos strādāt ar saviem dēmoniem un pārvarēt savas traumas, tādēļ domāju, ka veselīgāk būtu kādu laiku pabūt vienam,» teic viņš. Valdmanis neslēpj – viņš pats nāk no šķirtas ģimenes, un arī tas ir atstājis nospiedumu viņa raksturā.

    «Man ātri vajadzēja kļūt pieaugušam un pašpietiekamam. Saprast, ka varu rēķināties tikai pats ar sevi. Man nav problēmu runāt par manām traumām, un, uzsākot attiecības, man tas būtu otram jāizstāsta.»

    Bērnībā pēc vecāku šķiršanās Gints pārvācās pie tēva, un tagad saka – tas bijis pareizs lēmums, lai izaugtu ar vīrišķīgu raksturu.

    Viņa tēvs apprecējās otrreiz. Vai Ginta dzīvē būs otra laulība, viņš vēl nezina.  

    «Iespējams, es neesmu ģimenes cilvēks, jo nāku no šķirtas ģimenes. Man nav mērķa uzbūvēt māju, nopirkt ģimenes busiņu un skatīties, kā pa sētu skraida balti kolliji. Un vēl mūžīgais jautājums – kad būs bērni? Neuzskatu, ka visiem pāriem vajag bērnus. Tie nav mani sapņi, tos vēlas uzspiest sabiedrība. Man galvenais ir, lai dienas beigās jūtos laimīgs,» pārdomās dalās viņš.

    Satopams sporta zālē un sociālajos tīklos

    Vaicāts, kādai sievietei ir izredzes viņam iepatikties, Valdmanis saka: «Vizuālais, protams, ir svarīgs faktors. Man patīk koptas, brīvas un pašpietiekamas sievietes, nevis tās, kas gaida, ka atrisināšu viņu problēmas. Man patīk meitenes, kuras runā tiešu valodu.» Viņš uzsver – tas esot mīts, ka fitnesa treneri vēlas, lai viņu otrā pusīte arī būtu pārņemta ar sportu.

    «Manis pēc viņa var nesportot, ja meitene tā jūtas labi. Es neuzspiežu. Arī Juta iepriekš nebija sportojusi, bet viņa pati uz to pavilkās,» saka Gints un piebilst – viņš nekad neesot bijis narcistisks kultūrists, tādi nereti esot seklas, ar sevi pārņemtas personības.

    Vaicāts, kur dāmas var ar viņu iepazīties, Gints saka – to var izdarīt sporta zālē vai sociālos tīklos. Viņam nav iebildumu, ja sieviete sper pirmo soli.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē