• Filmas Svingeri krievu versijā vienu no galvenajām lomām atveidos aktieris Nagijevs

    Slavenības
    Ziņu aģentūra LETA
    14. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pagājušajā nedēļā sākts darbs pie režisora Andreja Ēķa spēlfilmas Svingeri Krievijas versijas, kurā vienu no galvenajām lomām atveidos populārais kaimiņvalsts aktieris Dmitrijs Nagijevs.

    Kā aģentūru LETA informēja filmas producents Kristians Alhimionoks, līdzās Nagijevam lomās iejutīsies aktrises Irina Pegova, Olesja Sudzilovskaja, Natālija Rudova un aktieris Iļja Noskovs.

    Pēc filmas producenta paustā, Krievija būs sestā valsts, kurā tiek veidota Latvijā ražotās spēlfilmas versija, pievienojoties Igaunijai, Ukrainai, Norvēģijai, Polijai un Latvijai.

    Šī gada februārī uz kinoekrāniem nonāca Svingeri Polijas versija, kuru divu nedēļu laikā apmeklēja vairāk nekā 400 000 skatītāji, tobrīd padarot kinolenti par skatītāko filmu Polijas kinoteātros, pauda Alhimionoks.

    Pēc filmas veidotāju klāstītā, Svingeri ir komēdija par attiecību veidošanu, pārpratumiem un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona. Filma pirmizrādi piedzīvoja 2016.gadā un to Latvijā noskatījušies vairāk nekā 110 000 skatītāju. Oriģinālscenārija autori ir Ēķis un dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē