• Erotisks pārsteigums pagalmā — latviešu čipendeils kļuvis par dārznieku

    Slavenības
    Gita Vīksne
    22. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FACEBOOK
    «Es neļauju sev ieslīgt gaidīšanas brīnumā un neko nedarīt,» PDz puišu erotiskās deju grupas MEN’$ dalībnieks un dīdžejs Gustavs Vītoliņš. Viņš tagad formu uztur, pļaujot zāli.

    «Lai arī izklaides jomā, kurā darbojos, šobrīd viss ir apstājies, man šis laiks nesaistās ar mājās sēdēšanu,» PDz atklāj puišu erotiskās deju grupas MEN’$ dalībnieks un kluba Coyote Fly pasākumu producents un rezidents DJ Gustavito, īstajā vārdā Gustavs Vītoliņš. Prieku līdzcilvēkos viņš cenšas radīt ar bezmaksas dīdžeja setiem, kuru ritmiem aicina dejot līdzi, neizejot no mājas, Coyote Fly mājaslapā feisbukā.

    «Ar MEN’$ puišiem bija saplānotas uzstāšanās trīs mēnešus uz priekšu. Iepriekšējos gados uzstājāmies Amerikā, šogad bijām iecerējuši ar šoviem apbraukāt Eiropu, taču nu viss ir pārcelts uz vēlāku laiku,» stāsta pašmāju čipendeils. Viņš atzīst – šādiem šoviem ir nepieciešama skatītāju klātbūtne un tos vērot video nav nekas aizraujošs.

    Lai dīkstāves laikā nezaudētu formu, savu laiku viņš velta regulāriem fiziskajiem treniņiem. «Katru otro dienu vingroju ar TRX pretestības gumijām,» atklāj Gustavs.

    Nesen viņš publiskojis foto, kur, seksīgi tērpts, darbojas ar pļaujmašīnām. Šajā lietā viņš esot ne mazāk meistarīgs kā uz skatuves. Gustavs lepojas ar savu mauriņu un gatavs tādu sarūpēt arī citiem. «Cilvēki, nekautrējieties darīt sev neierastu darbu. Tagadējā situācijā, kad jārūpējas par izdzīvošanu, ģimenes uzturēšanu, paralēli ievērojot visus drošības nosacījumus, nav vietas savam ego un slinkumam,» norāda viņš.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē