• Ekstrasenss Ilmārs Briedis: Ķestera un Lemberga dzīvē šogad nozīmīgu lomu spēlēs sievietes

    Izklaide
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    8. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    2019. gads slavenību dzīvē bijis īpaši raibs, to caurvija pārsteidzoši, brīžiem pat mīklaini un neizskaidrojami notikumi. Kādus atrisinājumus piedāvās jaunais gads, iespējams, nezina pat šajos notikumos iesaistītie. Meklējot atbildes, aizvadītā gada nogalē Taro kārtīs ielūkojās ekstrasenss un dziednieks Ilmārs Briedis.

    Vai tiks atlaista Saeima?

    Latvijā sākta parakstu vākšana par 13. Saeimas atlaišanu, un pirmajā posmā aptuveni 155 000 valsts pilsoņu ar parakstu jāapliecina, ka līdzšinējā valsts politika viņus neapmierina. Jau teju trešdaļa no nepieciešamā parakstu skaita savākta. Sākumā tika savākti politisko pretinieku paraksti, tad pievienojās mediķi, kuriem neiedeva apsolītos miljonus. Tuvākajā laikā varētu pievienosies arī to ļaužu paraksti, kuriem netīk valdošās koalīcijas iecere patriekt Rīgas domi un pašvaldību skaitu Latvijā samazināt par aptuveni divām trešdaļām.

    Briedis:

    «Saeima netiks atlaista, bet tajā pašā laikā cilvēkiem, kas tur atrodas, vairāk jāmazina plaisa starp bagātību un nabadzību…»

    Vai Nils Ušakovs atgriezīsies Rīgas mēra krēslā?

    F64
    F64

    Politiskajos kuluāros uzskata, ka Rīgas dome jau ir atlaista un partijas sākušas gatavoties nākamās domes vēlēšanām. Sasparojies arī bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš gatavojas atteikties no treknā Eiroparlamenta deputāta amata un atkal kļūt par Rīgas saimnieku.

    Briedis:

    «Nils Ušakovs neatgriezīsies pilsētas mēra amatā, tajā pašā laikā viss iepriekš darītais viņam ir kā laba dzīves skola, kas nākotnē nesīs labus augļus.»

    Vai mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme apprecēsies?

    Visu gadu tā dēvētais šovbiznesa pārītis Andris Kivičs un Liene Skulme ar aktivitātēm sociālajos tīklos un TV šovā centās pievērst sabiedrības uzmanību savas dzīves peripetijām. Izjuka Kiviča ģimene, bija gan uzdzīve, gan mīlnieku strīdi, kas vainagojās pat ar šuvēm uz Skulmes pieres. Brīdi Kivičs un Skulme pagozējās slavas saulītē, bet viņu likteņi interesē vien pārīša uzticamākos fanu. Kā tad īsti ir – vai šī ampelēšanās tomēr noslēgsies ar abu kāzām? 

    Briedis:

    «Andris Kivičs un Liene Skulme sevi ir parādījuši dažādās dzīves situācijās, vienīgi attiecības nedrīkst pārvērst šovā. Ugunskurs dega spoži, bet, ja spoži deg, tad arī ātri izdeg.»

    Svarīgi! Nākotnes prognozēšana notika aizvadītā gada nogalē un jāteic, ka šī prognoze jau nav piepildījusies, jo šī gada sākumā Andris Kivičs un Liene Skulme apprecējās!

    Vai Latvijā tiks slēgta vēl kāda banka?

    2016. gadā par likvidējamu atzina Trasta komercbanku, 2018. gadā savas durvis aizvēra trešā lielākā Latvijas finanšu iestāde – ABLV banka, pagājušajā gadā par maksātnespējīgu tika atzīta PNB banka un sākts tās likvidācijas process. Banku likvidatoriem tas ir pļaujas laiks, bet valsts iedzīvotājiem – bažu pilns periods un neziņa, kur tad uzkrāt nopelnīto.

    Briedis:

    «Tuvākajā laikā bankas Latvijā netiks slēgtas, jo palikušās ir dabūjušas labu mācību – tik vieglprātīgi kā līdz šim nerīkosies.»

    Vai politiķa Aivara Lemberga lieta beidzot tiks iztiesāta, un vainīgie saņems sodu?

    Jau vairāk nekā 10 gadu tiesa nespēj sniegt atbildi – Ventspils mērs Aivars Lembergs ir vainojams kādos noziegumos vai kļuvis par politisko konkurentu apmelojumu upuri. Lemberga lietā iesaistījusies pat ASV, kas paziņojusi, ka «starptautiskajā pretkorupcijas dienā vēršas pret spēlētājiem Eiropā, Āzijā un Latīņamerikā, kuri turpina ar savām nelikumīgajām darbībām graut stabilu, drošu un funkcionējošu sabiedrību pamatus».

    Sankcijas tiek vērstas ne tikai pret Lembergu un viņa ģimeni, bet arī Ventspils brīvostas pārvaldi, Ventspils Attīstības aģentūru, Biznesa attīstības asociāciju un Latvijas Tranzīta biznesa asociāciju, kuras, kā uzskata ASV, pieder Lembergam vai atrodas viņa kontrolē. Saskaņā ar noteiktajām sankcijām 30 dienu laikā tiek bloķēti visi Lemberga un iepriekš minēto struktūru īpašumi un daļas īpašumos.

    Briedis:

    «Aivara Lemberga lieta līdz galam vēl neatrisināsies, lielu lomu tajā visā spēlēs kāda sieviete. Beigsies ar to, ka vilks paēdis un kaza dzīva.»

    Aktieris Ģirts Ķesteris jaunajā gadā atradīs savu otro pusīti? 

    Lieliskais aktieris Ģirts Ķesteris savulaik bija precējies ar producenti Leonardu Ķesteri, šajās attiecībās dzima dēls Pauls. No attiecībām ar aktrisi Aiju Dzērvi viņam ir meita Estere Alma. Pagājušajā gadā aktrise Kristīne Nevarauska, kas ilgus gadus bija kopā ar Ģirtu Ķesteri, apprecējās ar lietuviešu režisoru Rolandu Atkočūnu. Un viņu ģimenē nu ir dēls Mariuss Gabriels. Kādi pavērsieni gaidāmi Ģirta privātajā dzīvē?

    Briedis:

    «Aktieris jaunajā gadā atradīs savu sievieti. Sākumā vēl ne, bet pēc tam atgriezīsies pie kādas iepriekš zināmas personas.»

    Vai režisors Dž. Dž. Džilindžers atgriezīsies teātra pasaulē?

    No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva

    Pēc Dailes teātra aktieru dumpja darbu teātrī pameta tā mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindžers un atlūgumu uzrakstīja direktors Andris Vītols. Pēc izteiktās neuzticības Džilis pazudis no sabiedrības redzesloka un sākotnēji paziņoja, ka aiziet no teātra pavisam.

    Briedis:

    «Režisors teātra pasaulē neatgriezīsies, bet sāks nodarboties ar ko citu, turklāt šai lietai būs laba perspektīva nākotnē ārzemēs…»

    Vai Porziņģis šogad būs NBA Zvaigžņu spēlē?

    Basketbola laukumā pēc traumas sadziedēšanas atgriezies šā brīža labākais Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis. Viņam jaunās komandas – Dalasas Mavericks ­– sastāvā ir viena no vadošajām lomām, tāpēc itin lielas ir Latvijas iedzīvotāju cerības, ka Kristaps varētu būt pirmais no latviešiem, kurš piedalās basketbola mekas šova pasākumā – NBA Zvaigžņu spēlē.

    Briedis:

    «Basketbolists šobrīd ir dzīves krustcelēs. Ir iestājies pārdomu brīdis par visu – pienācis laiks ne tikai domāt par sportu, bet arī par attiecībām. Zvaigžņu spēle izpaliks.»

    Vai Latvija izcīnīs kādu medaļu 2020. gada vasaras olimpiskajās spēlēs Tokijā?

    Pagājuši jau četri gadi kopš iepriekšējām vasaras olimpiskajām spēlēm Riodežaneiro, kur Latvija startēja pagalam neveiksmīgi, un mājās netika atvesta neviena medaļa. Ceturtās vietas ieguva svarcēlāja Rebeka Koha un septiņcīņniece Laura Ikauniece.  Četrus gadus iepriekš – Londonā – Latvija tika pat pie divām medaļām. BMX riteņbraucējs Māris Štrombergs tika pie zelta, bet pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš izcīnīja bronzas godalgas.

    Briedis:

    «Olimpiskajās spēlēs Tokijā Latvija varētu izcīnīt divas medaļas.»

    Kā piepildījās 2019. gada prognozes?

    Pagājušā gada nogalē Ilmāra Brieža veiktās prognozes lielā mērā piepildījušās. «Protams, dzīvē kā jau dzīvē, ne viss realizējas tik ātri, kā gribētos vai vajadzētu. Un indivīda dzīvē noliktais reti spēj iekļauties tādā kategorijā kā viens gads,» uzsver ekstrasenss.

    Vai Markus Riva beidzot tiks uz Eirovīziju?

    Prognoze: «Markum Rivam mazliet traucē naudas trūkums, bet viņš brauks uz Eirovīziju un prasmīgi uzstāsies!»

    Īstenība:

    Markus Riva arī 2019. gadā netika uz Eirovīziju. «Bet viņš kādreiz tiks. Kāpēc lai tas nenotiktu 2020. gadā? Viņš taču jau atkal pieteicies uz atlasi,» skaidro Ilmārs Briedis.

    Vai Oļegs Fiļs atgūs naudu no bijušās sievas Santas Kristiānas Bernālas?

    Prognoze:

    «Oļegs Fiļs domā, ka atgūs naudu no bijušās sievas. Patiesībā tā nenotiks, jo pēkšņi mainīsies apstākļi.»

    Īstenība:

    Naudu bijušais baņķieris no savas ekssievas tā arī neesot atguvis.

    Vai mirušā miljonāra Valērija Maligina meitas Irina Maligina un Nika Saveļjeva salabs?

    Prognoze:

    «Māsas Irina Maligina un Nika Saveļjeva nesalabs – traucē trīs lietas: pirmā – katra domā, ka viņai ir taisnība, otrā – nauda, trešā – savu lomu spēlē arī kāds vīrietis.»

    Īstenība:

    Cīņa par Valērija Maligina atstāto prāvo mantojumu joprojām nav beigusies, un katra no māsām deķīti velk uz savu pusi.

    Vai Ilzei Jurkānei Dāvids Kļaviņš būs īstais?

    Prognoze:

    «Ilze Jurkāne un Dāvids Kļaviņš – tas ir jauna ceļa sākums, kur valdīs divas lietas – nauda un mīlestība.»

    Īstenība:

    Sabiedrības dāmas un klaviermeistara attiecībām nebija lemts būt ilglaicīgām. Abi nolēma iet katrs savu ceļu, bet par labiem paziņām viņi tomēr palika.

    Vai Evijas Vēberes karjera pēc koncerta Mīlestības vārdā. 18+ attīstīsies?

    Prognoze:

    «Evija Vēbere par izteikto kritiku ļoti pārdzīvo, ir pat doma aizbraukt. Taču viņa saņemsies, gūs panākumus, un viņas karjera attīstīsies.»

    Īstenība:

    Mūziķe Evija Vēbere 2019. gadā ieguva Mūzikas ierakstu gada balvu Zelta mikrofons nominācijā Labākais alternatīvās un indie mūzikas albums. Viņas dziesmai Par sašaurināšanos tapa provokatīvs videoklips. Tajā Vēbere redzama, sēžot uz poda ar nolaistām biksēm. Dziedātāja atzina, ka iedvesma klipam radusies, mēģinot apspēlēt anonīmos ķengu komentārus internetā, kuri tapa pēc skandalozā koncerta. 2019. gada otrajā pusē viņa aktīvi koncertēja dažādos projektos.

    Latvijā nākamais prezidents būs sieviete vai vīrietis?

    Prognoze:

    «Uz nākamā prezidenta krēslu pretendē divi vīrieši, viens – tumšs, otrs – gaišs.»

    Īstenība:

    Valsts prezidenta vēlēšanās tika izvirzītas trīs kandidatūras – Eiropas Tiesas tiesnesis Egils Levits, Saeimas deputāts Didzis Šmits un tiesībsargs Juris Jansons. Par prezidentu ievēlēja vizuāli gaišāko – Egilu Levitu.

    Vai Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs saņems sodu?

    Prognoze:

    «Ilmāra Rimšēviča gadījumā darbojas cēloņu un seku likums. Tas nozīmē, ka par katru darbu ir attiecīga samaksa.»

    Īstenība:

    Ilmārs Rimšēvičs, kuru apsūdz kukuļņemšanā lielos apmēros, ir stājies tiesas priekšā.

    Vai basketbolists Kristaps Porziņģis pēc piedzīvotās traumas atgriezīsies basketbola laukumā kādreizējā spožumā?

    Prognoze:

    «Kristaps Porziņģis ir ļoti labs basketbolists, bet, no vienas puses, viņu apvij apkārtējo sajūsma, no otras puses, skaudība. Ir arī cilvēki, kuri traucē Porziņģim būt tādā līmenī, lai turpmāk viņš būtu vēl spožāks savā darbībā kā līdz šim. Ir divas darbības, kuras es ieteiktu: pieņemt otru vārdu un tikt galā ar skaudību un tās sekām, kas traucē basketbolistam pilnveidoties.»

    Īstenība:

    Kristaps Porziņģis, piedzīvojis skandālus – vainošanu iespējamā izvarošanā un kautiņu Liepājā –, ir atgriezies basketbola laukumā. Viņš 2019. gadā nesaskaņu dēļ ar kluba vadību nomainīja basketbola klubu – no Ņujorkas Knicks pārcēlās uz Dalasas Mavericks. Kristaps arī noslēdzis lielāko līgumu Latvijas sporta vēsturē – piecu gadu laikā viņš atalgojumā saņems 158 miljonus eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē