• Ātrslidotājs Haralds Silovs plāno kāzas: Gribam savu mīlestību nosvinēt skaisti

    Kāzas
    Evija Kalnbērza
    21. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Ceļš līdz Pekinas olimpiskajām spēlēm ātrslidotājam bija ērkšķains – ilgu laiku viņš atguvās pēc smagas traumas. Tikt pāri visām grūtībām viņam palīdzēja cīņas spars un mīlestība.

    Ielūgumu startēt ziemas olimpiskajās spēlēs Haralds Silovs saņēma tikai neilgi pirms došanās uz Pekinu. «Par Pekinu man ir atgriešanās stāsts,» PDz saka 35 gadus vecais ātrslidotājs.

    «Pirms gada guvu nopietnu traumu – pārgriezu pēdā divas cīpslas. Pagāja ļoti ilgs laiks, līdz atveseļojos. Tas, ka vispār tieku uz olimpiskajām spēlēm, jau ir liels sasniegums, jo ceļš līdz tām bija sarežģīts. Bija rehabilitācija, treniņi, darīju visu iespējamo, lai pēda ātrāk sadzītu.

    Protams, daudz kas notiek tikai dabiskā ceļā, un tam bija vajadzīgs laiks,» par nonākšanu Latvijas sportistu delegācijā stāsta Silovs.

    Nelaime notika pērn februārī pasaules čempionāta sacensībās Hērenvēnā. Pēdējā aplī Krievijas sportists zaudēja līdzsvaru un trāpīja Silovam ar slidu pa pēdas iekšpusi. Sagrieztās kājas dēļ latvietis finiša taisnē piedzīvoja kritienu. Tad sekoja operācija, dzija šuves, tika uzlikts ģipsis…

    Bija skaidrs, ka ātrāk par vasaru pilnvērtīgus treniņus atsākt nevarēs.

    Gribam savu mīlestību nosvinēt skaisti

    Uz lidostu Haraldu pavadīja viņa ģimene – vecāki un mīļotā meitene. «Pirms izlidošanas savai līgavai es teicu: «Tu esi mana zelta medaļa!» Un, atgriežoties no spēlēm, būšu laimīgs, jo zinu – mani gaida, un tā ir mana ģimene,» saka sportists.

    Kopā ar mākslinieci Elīnu Deksni ātrslidotājs ir jau piecus gadus, un šī mīlestība patiesi iedvesmo ātrslidotāju. Arī pirms četriem gadiem, kad Haralds devās uz Phjončhanu, Elīna viņam lidostā dāvāja kvēlu skūpstu.

    2020. gada oktobrī pasakaini skaistā namiņā Bavārijā Elīnas vārdadienā Silovs mīļoto lūdza kļūt par viņa sievu.

    Paziņojot par bildinājumu sociālajos tīklos, Haralds atzinās – šī esot bijusi labākā diena viņa mūžā. Ceļojuma laikā sportists paziņoja, ka vēlas savā dzīvē izdarīt ko jēgpilnu – savienot abu sirdis.  

    Vaicāts, kad tad beidzot dzers kāzas, Haralds saka: «Jā, ir plāns! Ar visiem kovida izraisītajiem sarežģījumiem nebija iespējas to izdarīt ātrāk. Neesam vēl konkrētu datumu nolikuši, bet gribam savu mīlestību nosvinēt skaisti. Varbūt vasarā.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē