• Atklājas šausminošas Agritas suņa skandāla detaļas. Patversmes darbiniece ir šokā

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    5. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Agrita Bindre
    Foto: F64
    Agrita Bindre
    Šova «Ģimene burkā» zvaigznei Agritai Bindrei pašas suns kļuvis lieks, un sieviete kameru priekšā viņu pameta likteņa varā. Visbeidzot Mailo nonācis patversmē, un dzīvnieku aizsardzības biedrības vadītāja «Privātajai Dzīvei» atklāj šausminošas detaļas.

    Pirms nedēļas Agrita Bindre kopā ar vecāko meitu iesēdināja ģimenes suni Mailo automašīnā un aizveda prom no mājām, pie svešiem cilvēkiem, lai tur piesietu dzīvnieku pie ķēdes un atstātu uz visiem laikiem. «Neviens vairs negrib ņemties ar to suni,» neslēpa Bindre. Kad šie notikumi tika parādīti šovā Ģimene burkā, tie raisīja lielu sabiedrības sašutumu.

    Meita tik ļoti gribēja sunīti, bet nu pati tam apliek ap kaklu ķēdi un atstāj svešā pagalmā...
    Meita tik ļoti gribēja sunīti, bet nu pati tam apliek ap kaklu ķēdi un atstāj svešā pagalmā...

    Visvairāk skatītājus pārsteidza, ka Agritu nebūt nemulsināja Mailo jaunie dzīves apstākļi svešajā sētā – izmētātas, netīras bļodas un ķēde, kuru Agritas meita pati aplika savam, reiz tik kārotajam sunītim ap kaklu.

    «Vakar vakarā Mailo nonāca pie mums. Nedēļu nabaga dzīvnieks bija karājies ķēdē,»

    pagājušajā piektdienā PDz atklāja dzīvnieku aizsardzības biedrības Ķepu ķepā vadītāja Gundega Bidere. Jautāta, kā Mailo pie viņiem nokļuva, Gundega sacīja: «Nedrīkstu izpaust šī cilvēka vārdu, bet viņš izdarīja visu, lai vestu Bindres kundzi pie prāta. Viņam izdevās aizklauvēties līdz sirdsapziņas druskām. Pierunāja suni atvest pie mums uz patversmi. Taču Bindres kundze to darīja ne tāpēc, ka viņai suņa būtu kļuvis žēl. Viņa to darīja, jo saprata, ka pār viņas galvu velsies negāciju vilnis. Un tas šobrīd veļas, jo viņas rīcība bija amorāla,» uzskata patversmes vadītāja. Mailo patversmē nonācis bēdīgā stāvoklī.

    «Pa nedēļu sunim uz kakla jau bija radušies nobrāzumi, jo ķēde Mailo tika uzlikta pa tiešo, bez kaklasiksnas.

    Vēl pēc nedēļas tā iegrauztos miesā, un tad jau būtu kriminālpārkāpums par suņa kropļošanu,» sacīja Gundega. «Suns obligāti ir jāvakcinē. Šajā gadījumā tas nebija darīts. Neatradām sunim arī čipu, jo tā nav,» sašutusi bija viņa. Vaicāta, kā šobrīd jūtas Mailo, Gundega nopūtās: «No sākuma bija satraucies, sabijies. Taču pamazām atplaukst, lien klēpī, nāk laizīt seju. Ļoti draudzīgs, bet nemaz nav socializēts, turklāt ar tieksmi dominēt. Ar viņu būs nopietni jāstrādā, lai varētu meklēt Mailo jaunas mājas. Suni arī kastrēsim. Cilvēka nodevība ir emocionāls trieciens, un rādīs laiks, kādas sekas tā būs radījusi Mailo psihei. Ļoti ceram, ka atradīsim labu ģimeni, kas viņu mīlēs un rūpēsies. Ja kādam ir vēlme Mailo adoptēt, brauciet iepazīties,» aicina patversmes vadītāja.

    Nosodījumu izpelnījās ne tikai Agrita, bet arī šova veidotāji un TV kanāls, kas nodemonstrēja sabiedrībai – ja suns apnīk, no tā var atbrīvoties. Kanāls gan uzskata, ka, rādot šādus notikumus, rīkojušies sabiedrības interesēs – atspoguļojuši aktuālu problēmu. Tomēr pirmdien tika nolemts – vairs Bindri šovā «Ģimene burkā» nerādīs…

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē