• Aktrise Kristīne Nevarauska pēc dzemdībām kino atgriežas ar gultas ainām

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    17. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64), NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    Pirmais darbs pēc bērniņa nākšanas pasaulē aktrisei ir filmēšanās seriālā Bezvēsts pazudušās, kur viņai tikusi galvenā loma. Nofilmēti arī daži pikantāki kadri, par kuriem viņa nemulst, jo ir teicamā fiziskā formā.

    Pirmā pikantā loma bija pirms 20 gadiem

    «Esmu galvenā varone Valda, kura ir viesnīcas īpašnieka sieva. Esmu pārcēlusies no Maskavas uz Latviju. Esmu tāda tipa sieviete, kura zina, ko vēlas – gan statusu sabiedrībā, gan ģimenes pieaugumu, gan pasargāt savu meitu. Apņēmīga sieviete, nekāds maigais tēls nebūšu,» satikta Mālpils muižā, kas pārtapusi par seriāla Bezvēsts pazudušās filmēšanas laukumu, PDz saka aktrise Kristīne Nevarauska.

    Seriālā viņai kopā ar Juri Žagaru nācies filmēties arī gultas skatos.

    «Viss jau ir gaumes robežās. Zinu, par pikantajiem kadriem man kauns nebūs, jo ļoti uzticos režisoram, un es, būdama pieaugusi sieviete, varu visu kontrolēt,» stāsta aktrise. Viņa atminas, ka pirmā tiešām pikantā aina ar viņas piedalīšanos uzņemta teju pirms divdesmit gadiem – toreiz ar aktieri Hariju Spanovski režisores Unas Celmas filmā Sauja ložu. Tolaik viņa par savu lomu saņēma pirmo Lielo Kristapu.

    Vīrs kļuvis par aukli

    Ar lietuviešu režisoru Rolandu Atkočūnu Kristīne apprecējās pagājušā gada sākumā. Viņu dēlam Mariusam Gabrielam šobrīd ir vienpadsmit mēneši. «Nu jau stutējamies kājās, drīz jau man sāksies pakaļskriešanas periods. Kļūst pamazām par mazu cilvēciņu,» sarunā ar PDz smej Kristīne.

    «Audzinām dēlu paši, aukles mums nav, jo ārkārtējās situācijas dēļ par aukli pārtapa arī tētis. Oficiāli darbā Dailes teātrī vēl neesmu atgriezusies, esmu bērna kopšanas atvaļinājumā. Pagaidām vienīgais radošais darbs ir filmēšanās seriālā Bezvēsts pazudušie. Kad tā beigsies, braukšu ar mazo uz laukiem pie manas ģimenes un draugiem,» stāsta aktrise.

    Slaidumā lieli nopelni dzīvei piektajā stāvā

    Lai arī pēc dzemdībām pagājuši vien 11 mēneši, Kristīne pārsteidz ar savu izskatu – slaidums atgriezies, viņa zied burtiski kā puķe. Vaicāta, kā atguvusi teicamu fizisko formu, Kristīne teic, ka ar to nu gan neesot problēmu. Kopā ar vīru un mazuli viņa dzīvo piektajā stāvā bez lifta.

    «Dzīvesveids man ir pietiekami aktīvs. Mazais prasa pietiekami daudz fiziskās slodzes. Dodamies garās pastaigās. Bērns ir izmainījis arī manu iekšējo emocionālo pasauli – esmu kļuvusi daudz jūtīgāka, trauslāka. Nesu taču atbildību par kādu.

    Dzīve ir pagrozījusies, bet platais smaids no manas sejas nepazūd.

    Īpaši jau tagad, kad esmu prom no mājām filmēšanās laikā, un vīrs ik pa brīdim man sūta fotogrāfijas ar mazo dažādās situācijās. Šī ir pirmā reize, kad divas dienas esmu prom no mājām. Ne es, ne bērns pie tā neesam pieraduši. Kad beigsies filmēšana, tad tētis jūlijā sāks strādāt. Taps izrāde diviem aktieriem jaunajā Willa teātrī K. K. fon Stricka villā, pirms tam pandēmijas dēļ viņam viens projekts Maskavā izjuka,» stāsta Kristīne.

    Vaicāta, kā pārtikuši ārkārtējā situācijā, aktrise atzīst, ka ģimenei par laimi bijuši nelieli uzkrājumi. «Tagad pamazām atsākas darbi. Iekrājumi jau kādreiz beidzas. Šajā pandēmijas laikā atcēlām dažādus plānus, ieguvām mācību, ka jābūt gataviem visādām situācijām. Un jāsaprot, ka reizēm nākas no daudz kā atteikties,» tā Kristīne Nevarauska.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē