• Aktieris Jānis Āmanis naktsklubā izvicina dūres

    Slavenības
    Gita Vīksne
    26. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jānis Āmanis
    Foto: F64
    Jānis Āmanis
    Andrejsalas izklaides kvartāla AOK atklāšanā žurnāls «Privātā Dzīve» pamanīja aktieri Jāni Āmani, kurs nevis dejoja, bet gan vicināja dūres.

    «Mani biežāk var satikt mežā, pie upes makšķerējot, nevis šādās disenēs,» atzīstas Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis. «Klubos atpūšos reti, bet kvalitatīvi,» saka Jānis.  Piektdienas vakarā viņš kopā ar draugiem atpūtās Andrejsalā. «Man patīk komunicēt ar cilvēkiem, un vislabāk tas izdodas ballītēs, kur bieži dzimst jaunas idejas, rodas jauni kontakti. Prieks, ka tiek attīstītas tādas pamestas vietas, kāda savulaik bija arī Andrejsala. Te vakaros var baudīt skaistus skatus. Es arī makšķerēt braucu tur, kur ir skaisti skati. Laba skata dēļ esmu gatavs braukt pat 100 kilometrus,» atzīstas Āmanis.

    «Šodien te būšu tikai līdz pusnaktij, jo rīt man ir krosfita sacensības.

    Iemalkošu alu un došos mājās,» atklāj Āmanis. Jau mēnesi viņš aktīvi trenējas krosfitā. Tas ir augstas intensitātes treniņš, kas ietver pietupšanos, skriešanu, lēkšanu, mešanu, celšanu.

    «Trīsreiz nedēļā apmeklēju CrossFit Urban Tribe treniņus,» atzīstas aktieris. To, ka ir labā fiziskā formā, Jānis nodemonstrē turpat Andrejsalā, sparīgi zvetējot pa stilizētu boksa maisu. Viņam gandrīz izdodas uzstādīt jaunu sitiena stipruma rekordu. «Sportošana man sniedz laimes hormonus,» teic Āmanis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē