• Agrita ar bērniem pārcelsies uz sapņu māju

    Dzīvesvieta
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Agritas Bindres-Blumenauas un viņas četru bērnu dzīvē teju, teju notiks milzīgs pavērsiens – viņi pārcelsies uz jaunām mājām!

    Izvēlētā mājvieta, par kuru līdz šim bija informēta tikai meita Estere, bet mazākajiem tika sagādāts pārsteigums, patiešām šķiet īsta sapņu māja – tajā vietas pietiks visam, katram bērnam būs sava istaba, bet māmiņa Agrita varēs piepildīt sen lolotu sapni – tikt pati pie savas guļamistabas ar buduāru, kur ir pat burbuļvanna.

    Kā kanāla 360TV šova “Ģimene burkā” skatītājiem atklāj Agrita, kopš šķiršanās no Jāņa bērnus vajājušas dažādas veselības likstas un alerģijas.

    Tā kā atveseļošanās ieilga un problēmas turpinājās, mamma kopīgi ar mediķiem nonāca pie secinājuma, ka līdzēt var vienīgi vides maiņa. Pēc šķiršanās Agrita ir kļuvusi par sievieti, kas par saviem mērķiem ne vien sapņo un runā, bet arī apņēmīgi tos realizē, un lūk – arī nākamā sapņu māja ir atrasta.

    Vēl gan priekšā liels darbs mājas iekārtošanā, kur Agrita apņēmusies ļaut izpausties arī bērnu vēlmēm, tomēr šis jaunums, šķiet, ģimeni ir burtiski pacēlis spārnos.

    Kuplās ģimenes nākamo sapņu māju un ieceres tās iekārtošanā apskatiet šajā «1188 Play video»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē