• Kas notiek ar Agritas pamesto suni? Viņa jau gatavo jaunu šovu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    14. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    TV šova «Ģimene burkā» bijusī zvaigzne Agrita Bindre pēc skandāla ar suni bija spiesta apmeklēt psihoterapeitu. PDz noskaidroja, kā tagad klājas viņai par lieku kļuvušajam mājdzīvniekam.

    Pirms mēneša Agrita Bindre pazuda no TV ekrāniem – šovs «Ģimene burkā» pārtrauca ar viņu sadarbību, jo cietsirdīgā izturēšanās pret četrkājaino ģimenes mīluli Mailo šokēja skatītājus. Agrita kopā ar vecāko meitu savu sunīti aizveda pie svešiem cilvēkiem, lai tur piesietu pie ķēdes un atstātu uz visiem laikiem. «Neviens vairs negrib ņemties ar to suni,» TV šovā neslēpa Bindre. Viņas attieksme raisīja milzīgu sabiedrības sašutumu, jo Agritu nemaz nemulsināja Mailo jaunie dzīves apstākļi svešajā sētā – izmētātas, netīras bļodas un ķēde, kuru šova zvaigznes meita aplika savam, reiz tik kārotajam sunītim ap kaklu. Draudzenes pierunāta, Agrita Mailo dažas dienas vēlāk tomēr nogādāja dzīvnieku aizsardzības biedrībā «Ķepu ķepā». Tikai tad atklājās, ka Mailo nav saņēmis arī sunim nepieciešamās vakcīnas.

    Tagad sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» Agrita atzīst – epopeja ar suni esot krietni iedragājusi viņas emocionālo veselību: «No sabiedrības piedzīvoju nežēlīgu mobingu, kuru sākumā bija ļoti grūti pieņemt. Gāju pie psihoterapeita, kas atzina – ar mobingu Latvijā diemžēl necīnās. Arī televīzija, kurai būtu bijis jānostājas aiz mūsu ģimenes, to nedarīja.» Bindre gan spējusi tikt tam pāri:

    «Es zinu, kas esmu, tādēļ turpinu iet uz priekšu ar augsti paceltu galvu.

    Savu vainu notikušajā ļoti labi apzinos, bet tas, kā tas viss tika samontēts un parādīts televīzijā – tā vairs nav mana vaina…»

    Par spīti neglītajam notikumam Agrita nebūt nedomā atteikties  no savas dzīves publiskas izrādīšanas. «Kopā ar māsu veidojam Bindru ģimenes YouTube kanālu, kurā turpināsim rādīt to, kā mums iet. Jo nekas jau nav mainījies – mums klājas tikpat raibi un interesanti, kā tas bija redzams TV šovā. Pirmās sērijas jau ir samontētas,» atklāj viņa.  

    Tikmēr Mailo joprojām atrodas dzīvnieku aizsardzības biedrībā «Ķepu ķepā». Tās vadītāja PDz atzīst:

    «Sunim kājas labim, ir iemācījies uzvesties pieklājīgi, labprāt dodas pastaigās.

    Viņš ir saņēmis visas nepieciešamās vakcīnas, čipus un iekļauts reģistros. Karantīnas laiks ir pagājis, jau sākam viņu rādīt cilvēkiem, kuri brauc pie mums noskatīt sev suni. Viss notiek bez liekas ažiotāžas.»

    adamss

    Viņa uzslēpj, ka rūpīgi raudzīsies, lai kāds suni neizvēlētos tikai tādēļ, lai sociālajos tīklos iegūtu popularitāti. «Mailo, protams, var saukt par šova zvaigzni, bet jautājums – vai viņš pats izvēlējās tāds būt? Ļoti negribētos, lai kāds šo suni izvēlas tikai šova dēļ,» paziņo vadītāja. Agritas ģimene gan par Mailo nav interesējusies. «Godīgi sakot, es neieteiktu viņiem braukt šurp. Sunim tas tikai būtu lieks stress,» tā patversmes vadītāja.

    Vairāk uzzināsiet žurnālā «Privātā Dzīve!»

    • Prezidenta Edgara Rinkēviča krāšņās inaugurācijas balles aizkulises.
    • Izjukusi grupas Dzelzs vilks bundzinieka Mārča Judža ģimene.
    • Kāpēc miljonārei Zuzānei kapos nav pieminekļa? Iemesli pārsteidz.
    • Latvijas lielāko krūšu īpašnieces Viktorijas Vaildas piedzīvojumi laukos.
    Privātā Dzīve nr28/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē