• Bez tabu vadītāja tagad arī raidījumā 900 sekundes: Agrā celšanās man ir milzīgs izaicinājums

    Slavenības
    Gita Vīksne
    19. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    TV3 vakara raidījuma Bez tabu vadītāja tagad darbdienu rītos uzrunā arī raidījumā 900 sekundes skatītājus. Piedāvājumu aizvietot kolēģi Kristīni Garklāvu viņa pieņēmusi kā izaicinājumu savam saldajam miegam.

    Gada sākumā TV3 rīta raidījuma 900 sekundes vadītāja Kristīne Garklāva pavēstīja: «Izgāju vakara pastaigā ar ragaviņām. Izbaudīju ielu slidenumu un bedrīšu burvību par visiem 100. Lauzta kāja. Un pārdzīvojums, ka distancenes un ziemas pārgājieni uz lielas pauzes.»

    Televīzijai nācās meklēt aizvietotāju uz laiku, kamēr Kristīne sadakterēs lauzto kāju. Viņas pienākumi tagad uzticēti vakara raidījuma Bez tabu vadītājai Agnesei Drunkai. «Man piedāvāja, un es piekritu, jo uztvēru to kā izaicinājumu,» saka Agnese.

     «Bez tabu ir līdzīgs rīta raidījumam ar savu brīvo sarunas stilu. To nezina pat daži televīzijā strādājošie, bet Bez tabu nav titru mašīnas, kāda ir teju visos televīzijas tiešraižu raidījumos. Mums nav iepriekš saskaņotu tekstu un joku. Ir tikai pieturas punkti, kas piefiksēti planšetēs – daži fakti un skaitļi. Nekas netiek iestudēts. Lai gan rīta raidījumā titru mašīna ir, arī tur vadītajam jāmāk veidot brīvu sarunu ar kolēģiem,» skaidro Agnese.

    «Jau pirmajā raidījumā mēs ar Tāli Eipuru viens otru labi sajutām, un tas ir arī liels Tāļa nopelns. Viņš ir augstas raudzes meistars,» kolēģi slavē Drunka.

    Lai jau pulksten sešos būtu tiešajā ēterā, Agnese darbā ierodas pirms pieciem rītā.

    «Esmu īsta guļava, un agrā celšanās man ir milzīgs izaicinājums.

    Baidos aizgulēties, tādēļ telefonā modinātājs ir uzlikts uz pulksten 3.50, 3.55 un četriem. Kad nozvana pēdējo reizi, ceļos augšā un visu daru teju automātiski – lieku vārīties ūdeni tējkannā, eju dušā, izdzeru glāzi silta ūdens un uztaisu kafiju, ko malkoju mašīnā pa ceļam uz televīziju,» stāsta Agnese.

    «Ierodoties darbā, izeju cauri tekstiem, noskatos sižetus, kādus rādīsim. Pēc pieciem dodos uz grimētavu, un pamazām televīzijā ierodas visi aizkadra cilvēki, kuriem agrā celšanās jau gadiem ir ikdiena,» savus jaunos darbdienu rītus apraksta Agnese.

    «Ap deviņiem no rīta jau esmu mājās un dodos mazliet pagulēt – ne ilgi, vien kādu pusstundiņu vai stundiņu. Pēc īsā snaudiena šķiet, it kā būtu sākusies jauna diena. Braucot uz vakara raidījumu Bez tabu, tiešām ir sajūta, ka vienas dienas vietā man ir iedotas divas,» atklāj Drunka.

    Vaicāta, vai jaunā pieredze ietekmējusi raidījuma Bez tabu vadīšanas stilu, Agnese pasmejas: «Pirms Bez tabu sākuma pulksten septiņos vakarā bieži vien kādam pēkšņi uznāk gardas žāvas. Agrāk teicu – tā nedrīkst darīt, jo pārējie pavelkas līdzi. Nu vairs nevienam par žāvāšanos neaizrādu, jo saprotu, ko nozīmē agrā celšanās. Tas, ko tagad daru, nav nekas unikāls. Līdzīgs darba grafiks ir arī maniem kolēģiem Artai Skujai un Tālim Eipuram, kas darbdienās Latvijas Radio 1 vēl vada raidījumu Pēcpusdiena

    Agnese atzīstas: «Ilgtermiņā es tomēr to negribētu darīt. Esmu gatava izpalīdzēt, bet vairāk par visu man tomēr patīk brīnišķīgie vakari kopā ar raidījuma Bez tabu kolēģiem.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē