• Seksa skandālā ierautā Katy Tindemark: Ceru, ka mīļotais neatriebsies Gobzemam

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Katy Tindemark, pateicoties bijušajam skandalozajam politiķim Aldim Gobzemam, ir nokļuvusi seksuāla rakstura skandālā, proti, nopublicētie attēli ir nokļuvuši publiskai apskatei politiķa «Instagram» profilā. Meitene ir pārliecināta, ka šīs bildes nopludinājis bijušais vīrs.

    Pagājušo nedēļu pašmāju šova «Slavenības. Bez filtra» dalībnieces Katy Tindemark ikdienā iekrāsojās melna svītra – viņa piedzīvoja savu pirmo seksa skandālu. Lai arī sieviete ļoti par to neuztraucas, viņa pārdzīvoja par savu meitu, kurai nāksies saskarties ar šādu informāciju.

    «Ja mana meita to redzēs… Viņa nav maza meitene, es to paskaidrošu. Pasaule ir tāda, kāda tā ir. Mēs neesam dzimuši, lai būtu tikai laimīgi,» stāsta viņa.

    Uztraukumu par esošo skandālu rada arī Katy noslēpumainais miljonārs. Viņa īsti nezina, cik sāpīgs šis skandāls vīrietim ir, uztraucoties par mīļotā uzvedību.

    «Viņš ir gudrs vīrietis, tāpēc esmu kopā ar viņu. Pirmkārt, viņš zina, kāda esmu. Viņš zina, ka es neesmu eņģelis, tāpēc viņš ir mans vīrietis, lai būtu manā pusē. Galvenais, lai viņš nesāk domāt, kā atriebties tam, kurš to ir izdarījis!»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē