• Nabaga princis Harijs! Striptīzdejotāja sola parādīt viņa karstās bildes vietnē OnlyFans

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    6. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Bruce Detorres, flickr.com/brucedetorres
    Bijusī striptīzdejotāja Kerija Rojala izsolīja prinča apakšbikses, un nu draud par maksu publicēt vietnē «OnlyFans» Harija pikantās fotogrāfijas.

    Amerikānietei Kerijai Rojalai šobrīd ir 52 gadi, un viņa nolēmusi kārtīgi izpurināt princi Hariju. Bijušo striptīzdejotāju kaitinot tas, cik balts un pūkains tagad esot Harijs, un viņa grib ieviest mazliet jautrības viņa dzīvē. Tiesa, ne princim, ne viņa sievai Meganai Mārklai un visai karaliskajai ģimenei par Kerijas gājieniem smiekli nenāk.  

    Nupat Rojala nākusi klajā ar paziņojumu, ka grasās publicēt vietnē «OnlyFans» prinča pikantās bildes. Tās viņa uzņēmusi naktī, kuru pavadījusi kopā arī Hariju. Britu karaliskās ģimenes huligānam tad bija 27 gadi. Jāatzīst, ka tolaik prinča un puskailās Kerijas bildes jau parādījās izdevumā  «The Sun», taču tagad sieviete apgalvo, ka viņas rīcībā esot krietni karstāki kadri, par kuriem nebūšot kauns no skatītājiem prasīt taisnīgu samaksu.

    «Tās bildes vēl neviens nekad nav redzējis. Man ir foto, kas tapuši agrāk – pie baseina. Cilvēki būs šokā,» intriģē Rojala.  

    Bijusī striptīzdejotāja tā nolēmusi rīkoties tāpēc, ka uzskata –  Harijs savos memuāros neesot gana cienījami atainojis visu, kas viņu starpā bijis. «Es mazliet dusmojos par to, kā viņš šo situāciju «atmazgājis» savā grāmatā. Viņš daudz ko nepateica, stāstot par to naksniņu,» uzsver Kerija.

    Ballītē, kur tonakt līksmoja Harijs, Kerija kopā ar citām meitenēm ieradusies jau tad, kad princis bijis krietni iesilis. «Divatā numuriņā pavadījām kādas 20 minūtes.

    Mēs mīcījāmies un skūpstījāmies,» iepriekš stāstīja striptīzdejotāja.

    Princis esot bijis nevaldāms un skaļi dziedājis Maikla Džeksona dziesmu «Beat It».

    Pērn viņa izsolīja Harija apakšbikses, kuras viņš esot Kerijai tonakt atstājis par atmiņu. «Es tās izsolu, lai atgādinātu Harijam par viņa jautro pusi, kas pēc kāzām ar Meganu Mārklu tiek stingri kontrolēta,» savu rīcību pamatoja Kerija.  Viņa izteicās, ka Harijs tolaik bijis «pilnīgi traks» un pasaule viņu par to mīlējusi, bet tagad Harijs rādot pavisam citu seju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē